ο αγαπητός φίλος, ο δήμαρχος Βάρης, ο αγωνιστικός και έντιμος αυτοδιοικητικός


Ο Παναγιώτης Καπετανέας, ο αγαπητός φίλος και και δήμαρχος του πρώην Δήμου Βάρης, συμπλήρωσε πρόωρα το βιολογικό του κύκλο την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020.

Ο αγαπητός και ειλικρινής φίλος Παναγιώτης δεν είναι πια ανάμεσά μας και η απώλειά του μας άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

kapetaneas kostas annaΗ εφημερίδα μας, που τόσο αγάπησε και εκτίμησε, ακόμη κι όταν τον κρίναμε αυστηρά, οι συντελεστές και οι συνεργάτες μας εκφράζουν τα βαθιά συλλυπητήριά μας προς την αγαπημένη του οικογένεια.

Να τους παρηγορεί η ιδέα ότι η απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου συνοδεύεται από την αγάπη, την εκτίμηση των δημοτών του και των φίλων του.

Να τον θυμούνται ευχάριστα στις καλύτερες στιγμές του.

Ο Παναγιώτης Καπετανέας, ήταν οδοντίατρος στη Βάρη. Με τα δημοτικά ασχολήθηκε, όταν μετά από παρότρυνση ενεργών πολιτών ηγήθηκε δημοτικής παράταξης και εξελέγη στην αντιπολίτευση του τότε Δήμου Βάρης. Το 2007 εξελέγη δήμαρχος Βάρης και έβαλε ράντζο στο Δήμο, δουλεύοντας νυχθημερόν για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του δήμου.

Με την ενοποίηση των δήμων “Νόμος Καλλικράτη” και τη δημιουργία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συμμετείχε επικεφαλής παράταξης και εξελέγη στην αντιπολίτευση (δήμαρχος εξελέγη ο Γρ. Κασιδόκωστας). Είχε προσπαθήσει τότε να ενώσει όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Όπως ο ίδιος είχε δηλώσει: “Τα προβλήματα της περιοχής είναι μεγάλα και είναι ανάγκη να συσπειρωθούν οι υγιείς δυνάμεις γιατί έρχονται ...θύελλες”. (απεδείχθη προφητικός!) (ΕΒΔΟΜΗ, αρ.φ. 823-1.3.14)

Στις  εκλογές του 2014 δεν ασχολήθηκε, δήλωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, ούτε ως δήμαρχος ούτε ως σύμβουλος. Θα παραμείνει όμως ενεργός πολίτης και θα παρακολουθεί τα ζητήματα της περιοχής από κοντά.

Με τη σύντροφό του και γιατρό Αγγελική Ράπτη, δεν έλειψαν ποτέ από τα κοινά της περιοχής.

Η αγωνιστικότητα, η εργατικότητα και η τιμιότητα του Παναγιώτη Καπετανέα ας αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας.

Η εξόδιος ακολουθία του, θα γίνει την Πέμπτη 12.00 μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποφάσισε η κηδεία να πραγματοποιηθεί δημοτική δαπάνη.

  

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 318 guests και κανένα μέλος