Δεν άντεξαν το βάρος των υποχρεώσεων


Δύο νέοι άνθρωποι έδωσαν τέλος στη ζωή τους μέσα σε δύο ημέρες, γιατί δεν άντεξαν το βάρος των υποχρεώσεων που προέκυψαν.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος έθεσε τέρμα στην ζωή του, την Τετάρτη 21.10.20, γιατί δεν άντεξε το βάρος των υποχρεώσεων που είχε αλλά και που έρχονταν μετά τη διαπίστωση ότι τρεις εργαζόμενοι του Γηροκομείου που διατηρούσες στον Αγ. Στέφανο (τη "Νέα Θάλπη") καθώς και ο ίδιος βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό:
Ο Δημήτρης Καμπανάρος,  ήταν από τους ελάχιστους που έκανε πράξη τις σπουδές του, στον χώρο αφού είχε ειδικές σπουδές Γεροντολογίας σε ένα από τα πιο γνωστά Πανεπιστήμια της Ευρώπης το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, και έχοντας Μεταπτυχιακό (2001-2003) και Διδακτορικό τίτλο σπουδών (2003-2006 – υποτροφία του Κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης).

O δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης με ανάρτησή του γράφει:
«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».
Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.
Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία. Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.
Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν».

 

Πήδηξε από τον 7ο όροφο!

Νεκρός βρέθηκε - Πέμπτη 22.10.20 - ένας νεαρός άνδρας ο οποίος έπεσε από μεγάλο ύψος στο κτήριο του Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας έπεσε από τον 7ο όροφο, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 238 guests και κανένα μέλος