Κυριακή 18/10 στην πλατεία Σαρωνίδας

 Οπως γράφαμε και στο προηγούμενο φύλλο μας, απορρίφθηκε η τροπολογία για την επίλυση των ιδιοκτησιών της Σαρωνίδας και οι κάτοικοι σέρνονται στα δικαστήρια άδικα, λαμβάνοντας πινάκια δικασίμων, ενώ τα υπουργεία το πάνε από αναβολή σε αναβολή.

Στο μεταξύ δόθηκε και δεύτερη αναστολή εκδίκασης στις 30/9/2020 και ο κόσμος αγωνιά και ταλαιπωρείται.

 

Ο Δήμος Σαρωνικού, καλεί σε συγκέντρωση γράφοντας μεταξύ άλλων:

Επειδή μέχρι σήμερα, παρόλες τις διαβεβαιώσεις – δεσμεύσεις της κυβέρνησης για οριστική διευθέτηση του θέματος με νομοθετική ρύθμιση για να πάψουν να ταλαιπωρούνται χιλιάδες συμπολίτες μας από την άδικη και παράλογη διεκδίκηση από το Ελληνικό Δημόσιο των περιουσιών τους και τις συνεχείς πιέσεις – παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής στα συναρμόδια υπουργεία Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Οικονομικών, δεν έχει δοθεί λύση στο μείζον αυτό θέμα ο Δήμος Σαρωνικού διοργανώνει ενημερωτική συγκέντρωση την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:30π.μ. στην κεντρική πλατεία Σαρωνίδας για συζήτηση του θέματος και διατύπωση προτάσεων.

 Επισημαίνουμε ότι η συνάντηση θα γίνει σε ανοιχτό εξωτερικό χώρο με την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων ασφαλείας μεταξύ των καθισμάτων.

 

Επιστολή - υπόμνημα του Βουλευτή Ανατ. Αττικής Γιώργου Βλάχου

 Ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Γιώργος Βλάχος προκειμένου να δοθεί λύση στο γνωστό πια πρόβλημα της διεκδίκησης των περιουσιών ιδιωτών από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, βάσει της απόφασης 1151 του 1872 του Εφετείου Ναυπλίου, απέστειλε επιστολή-υπόμνημα με προτάσεις στους Υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με τις οποίες ζητά για ακόμη μία φορά, να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες μας στη Λαυρεωτική και το Σαρωνικό.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 251 guests και κανένα μέλος