Εχουμε γράψει πολλές φορές, για τη διεκδίκηση των περιουσιών από το ελληνικό δημόσιο που προέκυψε ένα πρωί και έχασαν τον ύπνο τους χιλιάδες ιδιοκτήτες της ‘Σαρωνίδας και της Λαυρεωτικής.

Παρά το ότι πήραν υποσχέσεις ότι το θέμα θα λυθεί από την κυβέρνηση, ακόμα περιμένουν.

Έτσι ο δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου απέστειλε και νέα επιστολή απέστειλε προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη σχετικά με τη διεκδίκηση των περιουσιών κατοίκων της Σαρωνίδας από το Ελληνικό Δημόσιο και τη λήξη της αναστολής των εκδικάσεων των ενστάσεων στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

Στην επιστολή ο Πέτρος Φιλίππου τονίζει ότι το ζήτημα δεν επιλύθηκε, παρά την πολιτική δέσμευση της κυβέρνησης δια του αρμόδιου υφυπουργού κ. Βεσυρόπουλου για οριστική διευθέτηση.

Σύμφωνα μάλιστα με ενημέρωση από το γραφείο του κ. Βεσυρόπουλου, υπογραμμίζει ο Πέτρος Φιλίππου, ο ίδιος ο κ. Χατζηδάκης δεν συμφωνεί με την άποψη του κ. Βεσυρόπουλου ως προς την κατάθεση της τροπολογίας, με αποτέλεσμα τη συνέχιση των εκδικάσεων των ενστάσεων του δημοσίου, που έχει ως συνέπεια την άδικη ταλαιπωρία και τα περιττά δικαστικά έξοδα για χιλιάδες δημότες σε μια περίοδο ιδιαιτέρως δύσκολη οικονομικά.

Τέλος ο Πέτρος Φιλίππου ζητά από τον Κ. Χατζηδάκη, εν όψει της εκπνοής της λήξης της αναστολής των εκδικάσεων, την ανάληψη πρωτοβουλίας προκειμένου να επιλυθεί νομοθετικά το ζήτημα από το Κοινοβούλιο, ώστε να αρθούν οι παράλογες και άδικες αμφισβητήσεις των περιουσιών των δημοτών του Σαρωνικού.

 

Αφήστε σχόλιο...

Διαφήμιση (2)

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Διαφήμιση (1a)

ebdomi-dimosiefseis

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 149 guests και κανένα μέλος