τον πολίστα Αλέξη Σταϊκόπουλο, της οικογένειας του ΝΟΒ


Ο πρώην πολίστας και προπονητής του Πόλο, Αλέξης Σταϊκόπουλος, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τη νύχτα,  Σάββατο 5 Σπτεμβρίου στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν 5 ΙΧ και η μηχανή του Αλέξη Σταϊκόπουλου. Ο πρώην πολίστας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

H Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο χαμό ενός νέου ανθρώπου που μεγάλωσε μέσα στον Όμιλο: του Αλέξη Σταϊκόπουλου.

Ένας άνθρωπος που καλλιεργήθηκε αθλητικά στο Ν.Ο.Β., ο Αλέξης ασχολήθηκε ενεργά με την υδατοσφαίριση ως παίκτης, συμμετέχοντας στις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών της Βουλιαγμένης μέχρι και τη βαθμίδα της Α1.

Εξελίχθηκε σε προπονητή αναλαμβάνοντας το φυτώριο των υποδομών του Λαιμού, όπου καθοδήγησε αθλητικά πολλά ταλέντα της υδατοσφαίρισης από την τρυφερή ηλικία των Αθλητικών Σχολών. Οδήγησε σε πολλές διακρίσεις τις ομάδες των ηλικιακών κατηγοριών, που κατέκτησαν πολλαπλούς τίτλους και πρωταθλήματα.

Ένας δραστήριος, ικανός και αισιόδοξος άνθρωπος με κύριο χαρακτηριστικό το ζεστό χαμόγελο για όποιον συναντούσε, ο Αλέξης αφήνει ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια της Βουλιαγμένης.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

 

Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 303 guests και κανένα μέλος