H ανεξάρτητη αθηναϊκή μουσική σκηνή αποκαλύπτεται στο ΚΠΙΣΝ

Το φθινόπωρο ξεκινάει δυναμικά στο ΚΠΙΣΝ με το Music Escapades: In Orbit, ένα διήμερο μουσικό φεστιβάλ με γνωστά αλλά και ανερχόμενα ονόματα της σύγχρονης ανεξάρτητης αθηναϊκής σκηνής.

Την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, LIVE από τον Θόλο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, οκτώ μπάντες θα καλύψουν ένα ευρύ μουσικό φάσμα, από τη heavy psych rock ενέργεια των Noise Figures, τον neo-psychedelic ήχο των Whereswilder, τους ψυχεδελικούς πειραματισμούς των Dury Dava και την ευφορική electropop των Daphne and the Fuzz (4/9), ως τον ηλεκτρονικό ήχο του Cayetano, των Lip Forensics, των S.W.I.M. και της Danai Nielsen (5/9), σε ένα φεστιβάλ που θα καταγράψει τον ήχο της πόλης και τις τάσεις της εγχώριας ροκ και ηλεκτρονικής σκηνής.

Μια συνάντηση με συγκροτήματα που έχουν διάθεση για πειραματισμούς και συνομιλούν επάξια με τη διεθνή σκηνή και μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε από κοντά τον ήχο της σημερινής Αθήνας μέσα από εξαιρετικά ενδιαφέροντα σχήματα.

Παρασκευή 04/09 & Σάββατο 05/09 | 20.00
Η δυνατότητα παρακολούθησης του Music Escapades: In Orbit, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, θα δοθεί σε περιορισμένο αριθμό θεατών με την προαγορά εισιτηρίου, ενώ οι υπόλοιποι θεατές θα έχουν την επιλογή να παρακολουθήσουν τις συναυλίες διαδικτυακά στο site και στα social media του ΚΠΙΣΝ.

Εισιτήρια (ανά ημέρα) €10, μειωμένο €5Μειωμένα εισιτήρια των 5€ δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι και κάτοικοι του Δήμου Καλλιθέας. Οι κάτοχοι μειωμένου εισιτηρίου την ημέρα της συναυλίας θα πρέπει να επιδείξουν ταυτότητα και το απαραίτητο δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας, κάρτα πολυτέκνου, έγγραφο πιστοποίησης αναπηρίας, λογαριασμός ΔΕΚΟ για κατοίκους Καλλιθέας).Προπώληση εισιτηρίων
Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές είτε σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης είτε σε σχέση με τον αριθμό συμμετοχών.
Ώρες λειτουργίας Σεπτεμβρίου Πάρκο Σταύρος Νιάρχος
Δευτέρα-Πέμπτη: 06.00-00.00
Παρασκευή-Κυριακή: 06.00-02.00Στίβος, Φάρος
Δευτέρα-Πέμπτη: 06.00-00.00
Παρασκευή-Κυριακή: 06.00-02.00Κέντρο Επισκεπτών: 09.00-22.00

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 211 guests και κανένα μέλος