τίθεται σε ισχύ από το Σάββατο 25 Ιουλίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αποφάσισε ο Δήμος ΒΒΒ, στη Βουλιαγμένη «για αύξηση του χώρου προς εξυπηρέτηση των πεζών και των μετακινούμενων με ήπιες μορφές μετακίνησης», όπως σημειώνει στο δ.τ.

Η πεζοδρόμηση περιλαμβάνει την απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Αγ. Παντελεήμονος και τίθεται σε ισχύ από το Σάββατο 25 Ιουλίου, στο τμήμα μεταξύ της εισόδου του Parking και της οδού Ορφέως, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 20:00 μμ έως 01:00 πμ, από Σάββατο στις 13:00 μμ έως 1:00 πμ και από Κυριακή στις 13:00 μμ έως 1:00 πμ.

Το μέτρο θα έχει ισχύ μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020.

 

Αναλυτικά:

Η οδός Αγ. Παντελεήμονος θα κλείνει προσωρινά στο τμήμα μεταξύ της εισόδου του Parking και της οδού Ορφέως από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 20:00 μμ έως 01:00 πμ του Σαββάτου, από Σάββατο στις 13:00 μμ έως 1:00 πμ της Κυριακής και από Κυριακή στις 13:00 μμ έως 1:00 πμ της Δευτέρας.

Επί της οδού Αγ. Παντελεήμονος μεταξύ της εισόδου του Parking και της οδού Ορφέως, και στο καθορισμένο ωράριο, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία κάθε είδους μηχανοκίνητου οχήματος με εξαίρεση τις παρακάτω κατηγορίες.

Οχήματα Έκτακτης Ανάγκης

Άτομα με Ειδικές Ανάγκες

Εξακολουθούν να ισχύουν οι υφιστάμενες κατευθύνσεις των οδών.

Τροποποιείται η λειτουργία του υφιστάμενου υπαίθριου Parking με την είσοδο να γίνεται από την οδό Αγ. Παντελεήμονος και την έξοδο από την οδό Ερμού. Για την εξασφάλιση της τήρησης της υποχρεωτικής πορείας δεξιά, στην έξοδο του Parking, θα τοποθετηθούν ελαστικοί κύλινδροι (bollars) στη μέση της οδού Ερμού, στο τμήμα μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος και της Αγ. Παντελεήμονος σε έκταση 10 μέτρων.

Οι υφιστάμενες θέσεις στάθμευσης ειδικών κατηγοριών εξακολουθούν να ισχύουν.

Σε όλες τις οδούς και περιοχές ελεύθερες από ΙΧ, για τα ποδήλατα, τα οχήματα έκτατης ανάγκης και τα οχήματα ΑμεΑ το όριο ταχύτητας ορίζεται στα 20 χιλιόμετρα/ώρα.

Η νέα κυκλοφοριακή λειτουργία της οδού Αγ. Παντελεήμονος, στο τμήμα μεταξύ της εισόδου του Parking και της οδού Ορφέως είναι προσωρινή και αφορά σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες της εβδομάδας. Για την αποτελεσματική εφαρμογή των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων εντός των επόμενων ημερών προβλέπεται η τοποθέτηση προσωρινής κατάλληλης σήμανσης στην περιοχή και διαγράμμιση στο χώρο του πάρκινγκ.

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 127 guests και κανένα μέλος