"Για να ξαναζήσουν οι πεζοί τον παλιό περίπατο της Κερατέας!"

Από το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020, ξεκίνησε η υλοποίηση της πεζοδρόμησης του κεντρικού δρόμου της Κερατέας προκειμένου να αναπτυχθούν τραπεζοκαθίσματα, στη βάση της υπ. αριθ. 10/6-2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λαυρεωτικής.

Η απόφαση αφορά την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Δήμο, που επλήγησαν εξαιτίας του κορωνοιού, και να απολαύσουν οι πεζοί τη βόλτα τους σε ένα δρόμο ελεύθερο από οχήματα.

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός οδικός άξονας της Κερατέας (Λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου), από τις κάθετες οδούς Φειδίου έως και Περικλέους, θα είναι κλειστός κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 21:00 έως το κλείσιμο των καταστημάτων ώστε να αποδοθεί χώρος στους πεζούς και στα καταστήματα και να βελτιωθούν παράλληλα οι συνθήκες του οδικού περιβάλλοντος από πλευράς ρύπανσης, θορύβου και ασφαλείας.

Επισημαίνεται ότι θα τοποθετηθούν όλα τα κατάλληλα μέσα σήμανσης και ασφάλειας και με την μέριμνα του Δήμου θα γίνεται το κλείσιμο και το άνοιγμα των δρόμων, καθώς και η εποπτεία της όλης εφαρμογής.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 113 guests και κανένα μέλος