Την Δευτέρα 15 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών και κατοίκων της περιοχής για να ανταλλάξουν απόψεις για την εφαρμογή των κυκλοφοριακων ρυθμίσεων και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικων Υπηρεσιών Νίκος Βάσης, η προϊσταμένη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Δραμη Ζωή, ο μελετητής Πάνος Παπαδάκος και ο τοπικός σύμβουλος Κλήμης Στελιος. Η συζήτηση ήταν σε πολύ καλό κλίμα, έγιναν προτάσεις απο τους κατοίκους και ενστάσεις που θα ληφθούν υποψη (όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος) από την υπηρεσία στη Β. Φάση.

Ο αποκλεισμός

Ομως τα προβλήματα είναι μεγάλα και νομίζω ότι δεν μπορούν να περιμένουν τη Β’ φάση. Θα αναφέρω ένα παράδειγμα.

Η οδός Μεταξά έγινε άνοδος (προς το βουνό) και πέφτει πάνω στην πλατεία Ελευθερίας που κάνει ένα Τ με την οδό Τζαβέλα, η οποία έγινε μονόδρομος από Γλυφάδα προς Βούλα και πέφτει στην οδό Καραϊσκάκη.

Εκεί γίνεται η λαϊκή αγορά κάθε Πέμπτη. Όποιος λοιπόν ανεβεί την οδό Μεταξά θα εγκλωβιστεί στο Τ της οδού Τζαβέλα γιατί δεξιά δεν μπορεί να πάει αφού είναι η λαϊκή αγορά και αριστερά δεν μπορεί να πάει γιατί απαγορεύεται!!! Φανταστείτε το τρελό κομφούζιο που θα προκύψει και την αγανάκτηση του κόσμου και βέβαια την ταλαιπωρία του.

Αυτό είναι ένα παράδειγμα, γιατί υπάρχουν πολλά και καταδεικνύει ότι η μελέτη έγινε λίγο στο ...πόδι.

Αννα Μπουζιάνη


Διαβάστε σχετικά: https://www.ebdomi.com/arthra-apopseis/15175-emfragma-kykloforiako-sthn-evriali-voulas.html

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 396 guests και κανένα μέλος