Συγκλονιστικό δρώμενο με ουσία

Μία αξιοπρόσεκτη διαμαρτυρία που κέρδισε τον πλανήτη, εξελίχθηκε στο Βρετανικό Μουσείο.

Το Σάββατο 7 Ιουνίου η Ελληνίδα σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου συνοδευόμενη από έξι σύγχρονες Ελληνίδες Καρυάτιδες, ντυμένες με αρχαιοελληνικά φορέματα, μπήκαν στο Βρετανικό Μουσείο για να συναντήσουν την αρπαγμένη από τον Λόρδο Έλγιν Καρυάτιδα του Ερεχθείου της Ακρόπολης των Αθηνών.

Η Σόνια Θεοδωρίδου όσο και οι έξι Καρυάτιδες ταξίδεψαν αεροπορικώς φορώντας τους χιτώνες τους και ενδεδυμένες με τα παραδοσιακά μας φορέματα έφτασαν στο Λονδίνο, πήραν το Μετρό κι κατευθύνθηκαν στο Βρετανικό Μουσείο.

karyatides londino2Πολλοί από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στις αίθουσες του Βρετανικού Μουσείου έβαλαν τα κλάματα, ενώ η ασφάλεια του Βρετανικού Μουσείου που αρχικά ήταν εχθρική με τη διαμαρτυρία των Ελληνίδων στη συνέχεια άλλαξε στάση και έγινε φιλική.

Η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου συνοδευόμενη από έξι πανέμορφες Ελληνίδες ντυμένες στα λευκά, ως άλλες Καρυάτιδες, μπήκαν στο Βρετανικό μουσείο αναζητώντας την χαμένη «αδερφή τους», προκαλώντας το ενδιαφέρον τόσο των τουριστών αλλά και όσων επισκέπτονταν εκείνη την ώρα το μουσείο.

Ο κόσμος άνοιγε δρόμο για να περάσουν.

Ολοι αναρωτιούνταν τι συμβαίνει. Ακόμη και οι υπεύθυνοι του μουσείου. Μόλις όμως συνειδητοποίησαν ότι είναι οι Καρυάτιδες που έψαχναν μέσα στην σιωπή, την έκτη αδελφή τους Καρυάτιδα, τις οδήγησαν οι ίδιοι σ’ αυτήν!!!!!!!

Ενα μεγάλο εύγε στις κυρίες και στην Σόνια Θεοδωρίδου για την πολύ ωραία ιδέα που είχαν και υλοποίησαν μ’ αυτό τον όμορφο τρόπο τη διαμαρτυρία τους.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 261 guests και κανένα μέλος