γράφει σε ανακοίνωσή της η Τ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής

Με μια λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση της,  η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικής Αττικής και η Τοπική Οργάνωση Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης του “Κινήματος Αλλαγής”, πήραν και γραπτή θέση σχετικά με το επίμαχο θέμα συζήτησης της τοπικής κοινωνίας για την αναβάθμιση, αλλά και την επέκταση της μαρίνας σκαφών Βουλιαγμένης.

Και λέμε γραπτή γιατί -κατά τ’ άλλα- συμμετείχαν στην κινητοποίηση για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρόταγμα ΟΧΙ στην τεράστια επέκταση της μαρίνας που επιχειρείται, κάτι άλλωστε που κανείς δεν θέλει. Όλοι λένε ότι πρέπει να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις της  μαρίνα, αλλά λένε ΟΧΙ στην επέκτασή της, που θα καταστρέψει τον κόλπο ανεπανόρθωτα.

Η ανακοίνωση, που δημοσιεύουμε παρακάτω,  λέει ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ στην παράλογη επέκταση της μαρίνας σκαφών  της Βουλιαγμένης και ταυτόχρονα βάζει τέσσερις βασικές προϋποθέσεις για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της.

 kinima allagis

Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατ. Αττικής
Τοπική Οργάνωση Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα την 16.6.2020 συνήλθαν σε ολομέλεια τα μέλη της Τ.Ο. Κινήματος Αλλαγής του Δήμου Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης με θέμα ποια είναι η θέση του Κινήματος για την αναβάθμιση - επέκταση της Μαρίνας Βουλιαγμένης.
Εγινε ενημέρωση και εκτενής συζήτηση για το ζήτημα αυτό που προέκυψε για τον τόπο μας.
Η θέση του Κινήματος Αλλαγή του Δήμου Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης είναι:

1. Είμαστε θετικοί απέναντι στην επένδυση με τις εξής όμως προϋποθέσεις.1. Να σέβεται το περιβάλλον και τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας.
2. Να υπάρχει νομιμότητα και διαφάνεια στις ενέργειες που απαιτούνται, παράλλημα με την αποφυγή τυχόν πλασματικών δεδομένων σε σχέση με τα πραγματικά μεγέθη της επένδυσης.
3. Να υπάρχει σημαντικό όφελος στην τοπική κοινωνία και ανταποδοτικότητα στην τοπική οικονομία.
4. Τέλος, λέμε ναι στην αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό της Μαρίνας Βουλιαγμένης χωρίς όμως την παράλογη επέκτασή της και χωρίς την αλλοίωση του απαράμιλλου φυσικού κάλους της περιοχής.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 103 guests και κανένα μέλος