«έχει ήδη ξεκινήσει από πέρυσι. Ένα κομμάτι της ήδη έχει δοθεί σε ιδιώτες!»

 Από ερώτηση που κατέθεσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημ. Δαβάκης στη δημοτική συνεδρίαση της 18.5.20, για την Ακτή της Βουλιαγμένης αν ιδιωτικοποιείται, ακούσαμε από το Δήμαρχο ότι την Βουλιαγμένη τη διαχειρίζεται μόνο η ΕΤΑΔ (αυτό είναι γνωστό) και όχι ο Δήμος και όταν τους καλούν στα συμβούλια της ΕΠΕΛΑΚ, δεν εμφανίζονται ποτέ. Αρνείται να εμφανιστεί η ΕΤΑΔ, με το αιτιολογικό ότι επειδή η Βουλιαγμένη δεν έχει μισθωθεί σε τρίτον την διαχειρίζεται η ίδια και μόνο η ίδια.

Όσο για την ιδιωτικοποίηση, απάντησε ότι έχει ήδη ξεκινήσει από πέρυσι. Ένα κομμάτι της ήδη έχει δοθεί σε ιδιώτες!

Συμπλήρωσε δε, κάνοντας δημόσια εξομολήγηση όπως είπε, ότι «μπορούμε να συννενοηθούμε καλύτερα για να διασφαλίσουμε δικαιώματα για τους δημότες μας, με τους ιδιώτες επενδυτές, παρά με το Δημόσιο ιδιοκτήτη, που ενώ στις άλλες ακτές οι δημότες μας μπαίνουν δωρεάν, στη Ακτή Βουλιαγμένης μπαίνουν έναντι 2 ευρώ και πέρυσι το είχαν κάνει 5 ευρώ.

...Ποιος θα το έλεγε ποτέ. Να έρχεται το δημόσιο να είναι πιο ιδιώτης από τον ιδιώτη».

 

Σ.Σ. Να συνηγορίσουμε: τοκράτος παριστάνει τον “κακό” για να γίνει ευχάριστα “καλός” ο ιδιώτης.

Και βέβαια ούτε στον Αστέρα μπορείς να πας και να του επιβάλεις τιμολογιακή πολιτική. Είναι ένα τουριστικό συγκρότημα.

 

Σ.Σ. Μόνο που κύριε Δήμαρχε, η ΕΤΑΔ (Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Δημοσίου) δεν ανήκει στο ελληνικό δημόσιο πλέον. Κατ’ εφημισμόν υπάρχει ο τίτλος. Ανήκει στους θεσμούς, στους Γερμανούς, στους “δανειστές μας” δηλαδή και βάλε. Μην ξεχνιόμαστε.

Στην ερώτηση δε για τη Β΄πλαζ Βούλας, ποιος τη διαχειρίζεται, γιατί είδαν φορτηγό του Δήμου να αδειάζει υλικά, ο δήμαρχος απάντησε ότι επέλεξαν μέχρις ότου δοθούν οι άδειες οικοδομής για τη Β’ πλαζ, να την καθαρίζουν οι υπηρεσίες του Δήμου και να τη διασφαλίζουμε επίσης, καταλήγοντας ότι: «Αυτό το καλοκαίρι δεν πρόκειται να εκδοθούν άδειες».

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 155 guests και κανένα μέλος