10.000 μασκών υψηλής ποιότητας για την ενίσχυση των αναγκών του Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας παρέδωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στον Αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιο Βουγιουκλάκη,

Ο δήμαρχος δήλωσε πως ο Δήμος ενισχύει με τον τρόπο αυτό το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου προκειμένου να συμβάλει στην διευκόλυνση της εκτέλεσης του δύσκολου έργου που καλούνται να αντιμετωπίσουν αυτές τις μέρες.

Ο Αιμ. Βουγιουκλάκης ευχαρίστησε το Δήμο ΒΒΒ, για τη σημαντική δωρεά και τη μέχρι τώρα στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου και του Νοσοκομείου προς όφελος των πολιτών, ενώ επιβεβαίωσε ότι αυτό το υλικό διευκολύνει το δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ασκληπιείου σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για στενότερη συνεργασία στο μέλλον.

 

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης 27 και 29 Απριλίου. Συνολικά έχουν δήλωσαν συμμετοχή περίπου 130 πολίτες και με την εθελοντική προσφορά τους ενισχύονται σημαντικά τα αποθέματα αίματος της χώρας.

Παρόντες για να στηρίξουν την αιμοδοσία, εκτός από τον Δήμαρχο Γρ. Κωνσταντέλλο και τον αντιπρόεδρο του Ασκληπιείου Νοσοκομείου, Αιμίλιο Βουγιουκλάκη, ήταν και μεγάλοι αθλητές, εκπρόσωποι του Ελληνικού Αθλητισμού, όπως ο Βουλιαγμενιώτης παλιός θαλητής πόλο και σημερινός ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιώργος Καραγκούνης, Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν και κυρίως όλους του εθελοντές αιμοδότες για τη σημαντική προσφορά τους.

Τέλος, αίσθηση προκάλεσε η παρουσία των μελών του Συλλόγου Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (ΣΙΣΑ) οι οποίοι προσήλθαν με τα παλαιά αυτοκίνητα που έχουμε συνηθίσει σε αγώνες όπως την ανάβαση Κρεμασμένου Λαγού που γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη μας, να συμμετέχουν στην αιμοδοσία και να στείλουν και αυτοί με τη σειρά του μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 52 guests και κανένα μέλος