Στον προσδιορισμό συγκεκριμένων βημάτων προκειμένου να εξασφαλιστεί η άμεση αποκατάσταση του κλειστού σταδίου της Παιανίας κατέληξαν κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης.
 
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Παιανίας Ι. Μάδης, ο Προέδρος του ΣΕΓΑΣ, Κ. Παναγόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γ. Καραμπέτσος, συμφωνήθηκε με την ενεργό συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής να επικαιροποιηθεί Προγραμματική Σύμβαση που είχε συναφθεί το 2002,  μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Δήμου Παιανίας, της ΕΟΠΕ και του ΣΕΓΑΣ.
 
Με την επικαιροποίηση της σύμβασης γίνεται  εφικτή η επανεκκίνηση λειτουργίας των εγκαταλελειμμένων, από το 2012 και λεηλατημένων κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων στην Παιανία.
 
Να σημειωθεί ότι με την αποκατάσταση του συγκεκριμένου χώρου θα εξασφαλιστεί  η εξυπηρέτηση των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών του κλειστού στίβου, του βόλεϊ, των σωματείων του Δήμου Παιανίας.
Επιπλέον  θα καταστεί εφικτή και η δυνατότητα αποκατάστασης της λειτουργικότητας όλων των υφισταμένων δομών και κατά συνέπεια η περαιτέρω αξιοποίηση από την τοπική αυτοδιοίκηση των εγκαταστάσεων και των χώρων γύρω απ’ αυτές.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 350 guests και κανένα μέλος