για τη διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου

Aγαπητοί συνδημότες,

Η φετινή διπλή γιορτή, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνεγερσίας του 1821, βρίσκει την πατρίδα μας και όλους εμάς τους πολίτες σε μία πολύ δύσκολη και κρίσιμη καμπή. Η πανδημία που πλήττει την ανθρωπότητα και την Ελλάδα είναι η νέα πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Οδηγός μας σε αυτές τις στιγμές είναι το απαράμιλλο παράδειγμα των Αγωνιστών του 1821 που πρέπει να μας εμπνέει, να μας εμψυχώνει, να μας καθοδηγεί!

Η πατρίδα σήμερα, ζητάει από τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά και από όλους μαζί, ως συντεταγμένη κοινωνία, να σταθούμε στο ύψος των κρίσιμων περιστάσεων, ώστε ενωμένοι στο κρίσιμο ζήτημα αυτής της πανδημίας να βγούμε νικητές με τις λιγότερες απώλειες. Η ευθύνη, ατομική, συλλογική και πολιτειακή είναι υψηλή και πρέπει όλοι να την αναλάβουμε.

Επειδή στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων δεν θα μπορέσουμε συλλογικά και πάνδημα να γιορτάσουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, την Επανάσταση και την Παλιγγενεσία, σας καλώ όλους να ανεμίσουμε στα μπαλκόνια μας την ελληνική σημαία. Το σύμβολο της ελευθερίας και του αγώνα!

ΜΕΝΟΥΜΕ και ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ Ι. ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 294 guests και κανένα μέλος