και στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου

Με ένα λυόμενο στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Βάρης, υποδέχονται τους ασθενείς, που είναι εμπύρετοι ή έχουν αναπνευστικά προβλήματα, ως ύποπτα να έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό, προκειμένου να τους δώσουν τις πρώτες βοήθειες.


Το λυόμενο, όπως μάθαμε, είχαν ζητήσει οι υπεύθυνοι του Κέντρου Υγείας Βάρης, από το Υπουργείου Υγείας, το οποίο όμως δεν ανταποκρίθηκε. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, ιδιαίτερα ανήσυχοι, για το πώς θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον ασθενή, απευθύνθηκαν στο Δήμαρχο του Δήμου ΒΒΒ, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και έστειλε την επομένη κιόλας ένα κοντέινερ, το σύνδεσαν με ρεύμα και πλέον είναι εξοπλισμένο και έτοιμο, να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όποιον ασθενή προσέλθει με αναπνευστικά προβλήματα, για να μη χαθει πολυτιμος χρονος. Επίσης το ίδιο γίνεται και στο Κ.Υ. Καλυβίων, για σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.


Το ίδο έκανε και ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημ. Λουκάς, με το Κέντρο Υγείας Λαυρίου, τοποθετώντας κοντέινερ για άμεση κάλυψη ανάγκης, το οποίο Κ.Υ. Λαυρίου λειτουργεί σε 24ωρη βάση.


Πιθανόν  να έχει γίνει και σε άλλους Δήμους δεν το γνωρίζουμε.


Πρέπει όμως να εξάρουμε τα αντανακλαστικά του Κέντρου Υγείας Βάρης, αλλά και την άμεση κάλυψη της ανάγκης των δύο δημάρχων.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 128 επισκέπτες και κανένα μέλος