Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη αναστέλλονται όλες οι εξετάσεις που έχουν να κάνουν με την απόκτηση άδειας οδήγησης, μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων, ειδικής άδειας ταξί και κάθε άλλου είδους εξέτασης που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών. Η αναστολή θα ισχύσει τις 24 Μαρτίου.

Αναστέλλεται η αδειοδότηση των τεχνικών επαγγελμάτων για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής και των χωρικών αντιπεριφερειών, αναστέλλεται η διενέργεια των εξετάσεων (θεωρητικού και πρακτικού τύπου), για την αδειοδότηση των τεχνικών επαγγελμάτων για όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η αναστολή θα ισχύσει για τις επόμενες 15 ημέρες, ήτοι από την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 έως και την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020.

Η σχετική απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης, αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του Sars-Cov-2 (κορωνοϊός) και λόγω του μειωμένου προσωπικού. Ήδη ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων της Περιφέρειας κάνει χρήση της 15ημερης άδειας λόγω τέκνων. 

Οι επαγγελματικές ειδικότητες σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο είναι μεταξύ άλλων, Τεχνικοί Υδραυλικοί, Τεχνικοί Ψυκτικοί, Τεχνικοί Μηχανικών Εγκαταστάσεων, Οξυγονοκολλητές, Ηλεκτροσυγκολλητές, Ηλεκτρολόγοι, Χειριστές Μηχανημάτων έργου, κ.α.   

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 213 guests και κανένα μέλος