Ο Δήμος Παλλήνης, ενημερώνει τους κατοίκους ότι στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, αναστέλλονται έως και 24 Μαρτίου 2020:

  • Όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παλλήνης που λειτουργούν σε όλους τους κλειστούς και ανοικτούς χώρους των εγκαταστάσεων του Δήμου και σε σχολικά κτίρια.
  • Η λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Α.μ.Ε.Α
  • Η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Επίσης, αναστέλλονται έως και 5 Απριλίου:

  • Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις (συνέδρια, σεμινάρια, ομιλίες, παρουσιάσεις, μαθήματα, εργαστήρια κλπ.)
  • Τα πρωινά και απογευματινά τμήματα της Σχολής Γονέων

Διευκρινίζεται, ότι οι διοικητικές υπηρεσίες (γραμματείες) θα λειτουργούν κανονικά.

Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι σχολικές μονάδες, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα φροντιστήρια και όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και δομές, δημόσια και ιδιωτικά, θα παραμείνουν κλειστά έως τις 24 Μαρτίου. Στο διάστημα αυτό, ο Δήμος Παλλήνης θα προχωρήσει σε απολυμάνσεις όλων των σχολικών μονάδων και κτιρίων.

Επιπλέον, από τις 9/03/2020 και για τέσσερις εβδομάδες, θα παραμείνουν κλειστά τα ΚΑΠΗ.

Σχετικά με τα αθλητικά σωματεία που χρησιμοποιούν τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, παρακαλούμε τις διοικήσεις να εφαρμόζουν πιστά τις αποφάσεις των αρμοδίων Ομοσπονδιών και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Σε περίπτωση αναβολής των ηλικιακών πρωταθλημάτων από τις αρμόδιες Ομοσπονδίες, θα αναβληθούν και οι προπονήσεις των αντιστοιχών τμημάτων.

Σημειώνουμε ότι απαγορεύεται για το ίδιο διάστημα η παρουσία κοινού σε όλους τους αθλητικούς χώρους όπου διεξάγονται αθλητικές εκδηλώσεις (επίσημοι αγώνες και προπονήσεις).

Ο Δήμος Παλλήνης συνεργάζεται συστηματικά με τις αρμόδιες Αρχές και βρίσκεται σε εγρήγορση και ετοιμότητα για να ανταποκριθεί υπεύθυνα και άμεσα σε όποιες ανάγκες προκύψουν.

Παροτρύνουμε τους κατοίκους του Δήμου μας, να παραμείνουν ψύχραιμοι, να τηρούν τις οδηγίες των ειδικών, να ενημερώνονται από αξιόπιστες πηγές και να μη παρασύρονται από ανεύθυνες τοποθετήσεις και δημοσιεύματα.  Είναι ανάγκη να  επιδείξουμε όλοι ατομική και κοινωνική ευθύνη. Τα μέτρα αφορούν όλους μας και αποσκοπούν στην μείωση της διασποράς της νόσου. Όλοι μαζί, με ωριμότητα και υπευθυνότητα, θα αντιμετωπίσουμε κι αυτό το πρόβλημα και θα το ξεπεράσουμε.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 349 guests και κανένα μέλος