Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον αρμόδιο Υφυπουργό

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιο για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Δημήτρη Οικονόμου είχαν την Τετάρτη 4 Μαρτίου ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Κυριακόπουλος και ο τεχνικός Σωτήρης Λιάπης για το θέμα της ανασύνταξης της Πράξης Εφαρμογής της Λεωφόρου Καλυβίων που έχει ανακληθεί μετά από σχετική απόφαση του ΣτΕ με αποτέλεσμα να έχει καθυστερήσει σημαντικά η ανάπτυξη στην περιοχή του Λαγονησίου.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου κατέθεσαν το κείμενο της τροπολογίας στον Υφυπουργό και του εξήγησαν την αναγκαιότητα να ψηφιστεί η συγκεκριμένη τροπολογία από τη Βουλή προκειμένου να δοθεί λύση στο μείζον αυτό θέμα.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός δεσμεύθηκε ότι άμεσα (μέχρι το Πάσχα) θα συμπεριληφθεί η εν λόγω τροπολογία σε Νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Ευελπιστούμε στην υλοποίηση της παραπάνω δέσμευσης του κ. Οικονόμου που αναμένεται να λύσει όχι μόνο το πρόβλημα στη Λεωφόρο Καλυβίων αλλά και ανάλογα προβλήματα σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 71 guests και κανένα μέλος