Ο επικεφαλής της ΡΙΚΙΠ Θάνος Ματόπουλος, στη συνεδρίαση του Δήμου ΒΒΒ, (24.2) αναφέρθηκε, στο Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού, που έχει λάβει επιστολή, ότι πρέπει να εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις του, τις οποίες του είχε παραχωρήσει ο Δήμος Ελληνικού.

Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα, γιατί η κρίση που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα έχει προκαλέσει “σεισμικές δονήσεις” σε όλα τα επίπεδα διαβίωσης των κατοικων και πολύ περισσότερο στην υγεία, αφού πολλοί είναι οι κάτοικοι που είτε δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη είτει αδυνατούν να λάβουν τη φαρμακευτική αγωγή σε σοβαρές ασθένειες και το Ιατρείο έχει καλύψει ένα μεγάλο μέρος αυτών των αναγκών.

Ο Θ. Ματόπουλος κατέθεσε στοιχεία και ζήτησε από το προεδρείο να λάβουν ψήφισμα υποστήριξής του, ώστε να παραμείνει στο χώρο του Ελληνικού.

Ο δήμαρχος απεδέχθη την πρόταση και στην πορεία της συζήτησης διαμορφώθηκε ψήφισμα, το οποίο πέρασε κατά πλειοψηφία, μειοψηφώντας ο Κ. Πασακυριάκος, ο οποίος εξήγησε ότι ζητώντας να μη φύγει το Μ. Ιατρείο από το χώρο, ζητάμε να μη γκρεμιστεί το κτίριο, κάτι που είναι κόντρα στην επένδυση (την οποία εσείς θέλετε) και ζητούσε να μπει μέσα στο ψήφισμα, αλλά βεβαίως  - βεβαίως δεν έγινε αποδεκτό.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 152 guests και κανένα μέλος