Πράσινο φως για την αποχέτευση στα νότια της Περιφερειακής Υμηττού του Δήμου Παλλήνης, έδωσε η ΕΥΔΑΠ, με επιστολή της προς το Δήμο (18.2.20), όπου ζητάει τη σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να προχωρήσει τις διαδικασίες για την περιβαλλοντική αδειοδότηση της περιοχής.

Τη σύμφωνη γνώμη του, έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο  (25 Φεβρουαρίου 2020) κατά πλειοψηφία. Η σύμφωνη γνώμη του Δήμου ήταν απαραίτητη προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου, που θα επιλύσει οριστικά το πρόβλημα της αποχέτευσης και για τις περιοχές της Κάντζας, του Λεονταρίου, του Αγίου Νικολάου, της Κάτω Μπαλάνας, των Εργατικών Κατοικιών και του Λουτρού, οι οποίες θα συνδεθούν με τον ήδη κατασκευασμένο συλλεκτήρα ακαθάρτων της οδού Λαυρίου και εν συνεχεία με το ΚΕΛ Παιανίας-Κορωπίου.

Με την εξέλιξη αυτή, διασφαλίζεται ότι καμία περιοχή του Δήμου Παλλήνης δεν θα μείνει χωρίς αποχετευτικό δίκτυο. 

Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι υπόλοιπες περιοχές του Δήμου Παλλήνης θα συνδεθούν με το ΚΕΛ Ψυτάλλειας με το μεγάλο έργο που ξεκινάει το επόμενο διάστημα. Ο διαγωνισμός του έργου ο οποίος διενεργείται από την ΕΥΔΑΠ βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης. 

Η σημαντική απόφαση, για το δήμο,  ψηφίστηκε από την παράταξη της πλειοψηφίας του Δημάρχου Αθ. Ζούτσου, τους συμβούλους της  «Λαϊκής Συσπείρωσης», τον ανεξάρτητο σύμβουλο Τρ. Κουτσικούρη και το σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας, Παν. Χριστοφιλέας. Οι παρατάξεις Μερτύρη, Ρ. Μακρή απουσίαζαν και η παράταξη της Κουνενάκη είχε αποχωρήσει.

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 89 guests και κανένα μέλος