Από την οδό Καλύμνου, μπαίνει στη Λεωφ. Βάρης και τερματίζει στην Αναγυρούντος

Οπως έχουμε γράψει, λόγω των έργων επί της Βασ. Κων/νου στη Βάρη - Βάρκιζα, η λεωφορειακή γραμμή 171 (Γλυφάδα - Βουλιαγμένη - Βάρη και στάση Ελληνικό - Βάρκιζα) έχει τροποποιήσει το δρομολόγιό της, έως ότου ολοκληρωθούν τα έργα. Επειδή όμως ένα ζωτικό κομμάτι της Βάρης δεν εξυπηρετείτο επήλθε και νέα τροποποίηση.

Η αρχική τροποποίηση για την Λεωφορειακή γραμμή 117 ήταν:

Διαδρομή προς Αφετηρία:

Από Βάκχου, δεξιά Βάκχου, συνέχεια Νικ. Μαρώτη, δεξιά Θάσου, αριστερά Αθηνάς, αριστερά Νάξου, δεξιά Αθηνάς, αριστερά Αχιλλέως, αριστερά Θέμιδος, δεξιά λεωφόρο Ποσειδώνος, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Διαδρομή προς Τέρμα:

Από τη λεωφόρο Ποσειδώνος, αριστερά Απόλλωνος, αριστερά Αφροδίτης, Νάξου, δεξιά Αθηνάς, δεξιά Θάσου, αριστερά Νίκ. Μαρώτη, συνέχεια Βάκχου, αριστερά Βάκχου, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Διαδρομή προς Αφετηρία:

Από την πλαζ Βάρκιζας, αριστερά λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, συνέχεια λεωφόρο Ποσειδώνος, Αθηνάς, δεξιά λεωφόρο Ευελπίδων, αριστερά Καλύμνου, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

Διαδρομή προς Τέρμα:

Από Καλύμνου, δεξιά λεωφόρο Βάρης, αριστερά Αθηνάς, συνέχεια λεωφόρο Ποσειδώνος, συνέχεια Αθηνών – Σουνίου, δεξιά πλαζ Βάρκιζας προς το Τέρμα.

 

Η ΝΕΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Με νέα τροποποίηση που έγινε γιατί υπήρχε ένα ζωτικό τμήμα της Βάρης ακάλυπτο, και υπήρχαν πολλά παράπονα πολιτών, μετά από παρέμβαση και της Δημοτικής αρχής του Δήμου ΒΒΒ, η γραμμή φθάνει μέχρι την εκκλησία της Βάρης. Δηλαδή με αφετηρία το Ελληνικό, κινείται στην Οδό Καλύμνου από Λεωφ. Βουλιαγμένης, μπαίνει Λεωφ. Βάρης και στη συνέχεια στην οδό Αναγυρούντως όπου και θα τερματίζει.

Στην επιστροφή από την οδό Αναγυρούντος, μπαίνει στη Λεωφ. Βάρης και κινείται προς το Ελληνικό, ακολουθώντας την αντίστροφη διαδρομή προς το τέρμα.

Έτσι όσοι το χρησιμοποιούσαν από τη Βάρκιζα, θα πρέπει να αναζητήσουν τη γραμμή Ε22 για να μετακινηθούν. Η Βάρκιζα συνδέεται με τη Βάρη και με τη Δημτοική συγκοινωνία, της οποίας τη διαδρομή για τα δρομολόγια μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.vvv-telematics.gr.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 87 guests και κανένα μέλος