Η ανακαίνιση θα γίνει με χρηματοδότηση και εποπτεία από την Αντιπεριφέρεια Ανατ. Αττικής

 

«Επισκευή, ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση του γηροκομείου «Η Ανάστασις» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο (19.2.20), με εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής,  Θανάση Αυγερινού,  εγκρίθηκαν οι όροι προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής για την «Επισκευή, ανακαίνιση και ενεργειακή αναβάθμιση του γηροκομείου “Η Ανάστασις”».

Στην εισήγησή του ο Θ. Αυγερινός επεσήμανε ότι το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας έτους 2020 καθώς και στον Προϋπολογισμό του ιδίου έτους και έχει συνολικό προϋπολογισμό 400.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια.

Αντικείμενο της παρούσας σύμβασης είναι η εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών για την υλοποίηση του έργου για λογαριασμό της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής με χρηματοδότηση και υλοποίηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Σκοπός του έργου είναι η προώθηση του φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Το Γηροκομείο έχει δυναμικότητα 48 κλινών και εξυπηρετεί ηλικιωμένους ανεξαιρέτως του τόπου κατοικίας τους.

Το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής, σύμφωνα με τη μελέτη και σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για τα δημόσια έργα.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 558 guests και κανένα μέλος