ανάμεσα στη διοίκηση και τους πολίτες

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Κερατέας η παρουσίαση του Κανονισμού Καθαριότητας του Δήμου Λαυρεωτικής, ο οποίος έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Οι τρεις αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι: Δήμητρα Πάλλη, Ελένη Κανελλοπούλου και Αθανάσιος Μακροδημήτρης αναφέρθηκαν στα ζητήματα καθαριότητας που απασχολούν το Δήμο μας και τους τρόπους με τους οποίους ο Κανονισμός Καθαριότητας θα βοηθήσει τη διοίκηση και τους πολίτες στον κοινό αγώνα για καθαρές πόλεις.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς τόνισε: «Αυτό το βιβλίο – συμβόλαιο θα φτάσει παντού! Σε κάθε σπίτι, επιχείρηση, στα σχολεία, σε συλλόγους. Στόχος μας είναι η ανακύκλωση, η ορθή διαχείριση ογκωδών αντικειμένων, η διαχείριση των δημοσίων και των ιδιωτικών χώρων, αλλά και των απορριμμάτων από επιχειρήσεις, από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, από τις λαϊκές αγορές. Στόχος μας είναι η απορρύπανση από τις διαφημίσεις και άλλες ανθρώπινες δραστηριότητες να γίνει πραγματικός Τρόπος ζωής. Τρόπος ατομικής και συλλογικής ευθύνης, τρόπος δέσμευσης, τρόπος για να αλλάξουμε, μέσα σε έναν κόσμο που επιβάλλεται να αλλάξει! Στρατηγικός μας στόχος είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων μας

Ο Κανονισμός Καθαριότητας εκδόθηκε από το Εθνικό Τυπογραφείο και αντίτυπά του υπάρχουν στα Δημαρχεία Κερατέας και Λαυρίου, ενώ στο προσεχές διάστημα θα διανεμηθεί σε όλο το Δήμο.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 238 guests και κανένα μέλος