Ο Δήμαρχος Μαραθώνα παρενέβη στη  ΔΕΔΔΗΕ Μαρκοπούλου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης, με τους εκπροσώπους της ΔΕΔΔΗΕ Μαρκοπούλου, η οποία προκλήθηκε μετά από αίτημα  Δήμαρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα λόγω των συχνών διακοπών ρεύματος που είχαν τον τελευταίο καιρό.

Οι εκπρόσωποι της ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) Μαρκοπούλου, Γιώργος Κώτσαλος και Δημήτρης Καλύβας (διευθυντής και υποδιευθυντή αντίστοιχα), συνομίλησαν με το δήμαρχο και τους παρευρισκόμενους αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Χρήστο Στάμο, και τους δημοτικούς συμβούλους Μανώλη Γεωργάτο και Γιώργο Ζορμπά, άκουσαν τα προβλήματα που εξέθεσε ο δήμαρχος, για συχνές διακοπές ηλεκτροδότησης, πτώσεις καλωδίων και κολόνες, και δεσμεύθηκαν ότι θα επιληφθούν των ζητημάτων, τακτοποιώντας τις όποιες εκκρεμότητες εξακολουθούν να υφίστανται.

Πέραν των άμεσων προβλημάτων που θα πρέπει να επιλυθούν, η συζήτηση επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα, αρμοδιότητας ΔΕΔΔΗΕ και συγκεκριμένα στα εξής:

  • Στη μελέτη υπογειοποίησης των καλωδίων της ΔΕΗ στο κέντρο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης, η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της.
  • Στην ηλεκτρονική σύνδεση του Δήμου Μαραθώνος με την ΔΕΔΔΗΕ έτσι ώστε να υπολογίζονται ταχύτερα και με ακρίβεια τα τετραγωνικά μέτρα των οικημάτων.
  • Αποφασίστηκε όπως παραμείνουν οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης πολιτών της ΔΕΔΔΗΕ στη Νέα Μάκρη, αλλά παράλληλα, να συνεχιστούν οι επαφές μεταξύ Δήμου και Διοίκησης της Εταιρείας, προκειμένου να επανέλθει και το εμπορικό τμήμα, σε μία πυρόπληκτη περιοχή αυξημένων αναγκών, όπως ο Δήμος Μαραθώνος.
  • Αποσκοπώντας σε μία αποτίμηση της διαχείρισης των θεμάτων που ετέθησαν από τον Δήμαρχο Μαραθώνος κ. Στέργιο Τσίρκα και τη Δημοτική Αρχή και κατά πόσο δόθηκαν οι απαιτούμενες λύσεις, η συνάντηση θα επαναληφθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Αφήστε σχόλιο...

Περιφέρεια Αττικής

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 guests και κανένα μέλος