διένειμε παιχνίδια που συγκέντρωσαν στα φιλοξενούμενα παιδιά

Η Εθελοντική Ομάδα του Δήμου Κρωπίας με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Θεόδωρο Γρίβα και αντιπροσωπεία των εθελοντών που απαρτίζονταν από τους Δημήτριο Γκίκα, Δημήτριο Ντούνη και Δημήτριο Σιδέρη, την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», προκειμένου να διανείμει τα παιχνίδια που συγκέντρωσε στα φιλοξενούμενα παιδιά.

Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκαν η   Άννα Παναγοπούλου, Διευθύντρια του Ξενώνα και ο Δημήτριος Νάνης, υπεύθυνος Ψυχοκοινωνικής Υπηρεσίας, οι οποίοι και τους ξενάγησαν στους χώρους της δομής.

Μετά την ολοκλήρωση της διανομής των παιχνιδιών η αντιπροσωπεία συνεχάρη τους εργαζόμενους στη δομή και τους ευχήθηκε δύναμη για το δύσκολο έργο που επιτελούν.

H Εθελοντική Ομάδα του Δήμου Κρωπίας έχει αποδείξει πολλές φορές την ευαισθησία της στον συνάνθρωπο, κάτι που το αποδεικνύει - βέβαια - καθημερινά με τον εθελόντισμό της.

* Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Ελπίδα αποτελεί δίκτυο Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας στην Αθήνα. Η ιστορία της "ΕΛΠΙΔΑΣ" ξεκινά το 1990. Η διαπίστωση πως έλειπαν από την Ελλάδα τα μέσα για τη θεραπεία των παιδιών που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών ήταν οι δύο βασικοί παράγοντες της ίδρυσης του Συλλόγου.

Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 417 επισκέπτες και κανένα μέλος