Ο Δήμος με αυτή τη μεταφόρτωση που γίνεται, ωφελείται με 350.000 ευρώ, αλλά έρχεται λύση

Στη Δημοτική συνεδρίαση της 2.12.19, στο Δήμο ΒΒΒ, κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων, ο Κ. Πασακυριάκος, αναφέρθηκε στην εναπόθεση κλαδιών στον ελεύθερο χώρο δίπλα από το κοιμητήριο της Βουλιαγμένης.

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι αυτό υπάρχει εκεί δεκαετίες, δεν είναι σημερινή κατάσταση, αλλά κάποιοι φέρνουν εδώ τους επιθεωρητές και χώνουν 50 χιλιάδες € πρόστιμα στο Δήμο. Αυτό γίνεται συνέχεια. Ο Δήμος όμως με αυτή τη μεταφόρτωση που γίνεται δίπλα στο κοιμητήριο, ωφελείται με 350.000 ευρώ. Ενημέρωσε δε ότι έχει βρεθεί η λύση και θα λειτουργήσει στα τέλη του επόμενου διμήνου.

Ότι το θέμα είναι παλιό, είναι γεγονός. Ανατρέχοντας στο αρχείο μας, βλέπουμε ότι έχουμε κάνει ρεπορτάζ το 2011 (www.ebdomi.com/eidiseis-nea/3079-mia-xomateri-sti-vouliagmeni.html), αυτό όμως δεν αθωώνει τη δημοτική Αρχή, η οποία απ’ την άλλη δείχνει μία “λατρεία” στην ανακύκλωση.

Η λύση όπως μάθαμε είναι η μεταφορά από τα κλαδέματα στο ΚΔΑΥ (Κέντρα Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών) Κορωπίου. Ο χώρος που σήμερα εναποθέτει ο Δήμος απορρίμματα στη Βουλιαγμένη, θα γίνει επέκταση του κοιμητηρίου.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 76 guests και κανένα μέλος