Με την στήριξη του κ. Θανάση Μαρτίνου και την ευγενική δωρεά του, μέσω της εταιρείας ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ, καθώς και με την ανταπόκριση δημοτών για οικονομική συνεισφορά, ο Σύλλογος ανέθεσε στην ΚΟΙΝΣΕΠ «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» την σύνταξη Πρότασης Ανάπτυξης & Προβολής Δικτύου Πεζοπορικών Διαδρομών για την Περιοχή του Νοτίου Υμηττού. Η Μελέτη ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2019 και χαίρει της στήριξης φορέων και της τοπικής κοινωνίας.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ, ενός έργου με μεγάλη σημασία για την ανάδειξη του περιβάλλοντος και του πολιτισμού της ευρύτερης περιοχής του Νοτίου Υμηττού. Άρρηκτα συνδεδεμένου με την τοπική κοινωνία καθώς βασίζεται στην ιστορία της και μπορεί να ενισχύσει την οικονομία της. Ακόμα θα αποτελέσει κίνητρο για τουριστικό ενδιαφέρον και επένδυση στην κατεύθυνση της αειφόρου ανάπτυξης.

Στην πρόκληση αυτή, ο Σύλλογος «ΑΡΧΕΔΗΜΟΣ» σαν φορέας υλοποίησης αναζητά τη συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τη στήριξή τους για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου. Σύντομα θα οργανωθεί ανοιχτή παρουσίαση του έργου που μπορεί να εμπλουτίσει το τουριστικό, περιβαλλοντικό και πολιτισμικό προϊόν της περιοχής.

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βάρη 28-11-2019

            Ο Πρόεδρος                        Η Γεν. Γραμματέας

       Γιάννης Δαμανάκης                     Αρετή Ντουρλιο

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 66 guests και κανένα μέλος