Ανδρέας Πλημμένος, ο διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας

Όπως συνηθίζεται, για άλλη μια φορά, άλλαξαν οι διοικητές των Νοσοκομείων της χώρας, με την αλλαγή της κυβέρνησης, παρά τις προεκλογικές “δεσεύσεις” του Κυρ. Μητσοτάκη, με χαρακτηριστική τη φράση του: «Τι προτιμάει ο κόσμος; Αποτυχημένους βουλευτές ή τεχνοκράτες που θα λογοδοτούν και θα αξιολογούνται;».

 Παρά τις εξαγγελίες λοιπόν του προέδρου της Ν.Δ. για άλλον αέρα στις επιλογές τους, βλέπουμε μία από τα ίδια. Οι νέοι διοικητές, επί το πλείστον προέρχονται από πολιτευτές της ΝΔ, υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους, προέδρους ΝΟΔΕ, κλπ. Όλη η λίστα στο documentonews.gr

Νέοι διοικητές, βεβαίως - βεβαίως, κομματικά εξαρτώμενα άτομα, ούτε καν επιστήμονες νέοι και άνεργοι.

Στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας Διοικητής ανέλαβε ο Ανδρέας Πλεμμένος και αναπληρωτής του ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Από το βιογραφικό του, γνωρίζουμε ότι, ο Ανδρέας Πλεμμένος είναι μαθηματικός με μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το University of Miami Business School, με μακρά εμπειρία στο χώρο εμπορίας και εξαγωγής ελαιολάδου και μέλος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιόλαδου, αλλά και στην προετοιμασία των Ολυμπιακών αγώνων το 2004.

Είχε τη διεύθυνση μάρκετινγκ της εταιρείας που δραστηριοποιήθηκε στο licencing των προιόντων του ΑΘΗΝΑ 2004 με ενεργή συμμετοχή σε όλο το project των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης είναι δημοσιογράφος-φιλόλογος. Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι εκλεγμένο μέλος της Κ.Ε της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Στο ΓΝΠ «Τζανειο», Αναπλ. Διοικητής ο Ηλίας Γουζουάσης

Στο ΕΑΝΠ «Μεταξα», Διοικητής ο Χαράλαμπος Τουμπέκης και αναπλ. Διοικητής ο Σαράντος Ευσταθόπουλος.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 39 επισκέπτες και κανένα μέλος