42.000 € το μήνα, για  προβολή του σε κανάλι, ψήφισε το Περιφερειακό Συμβούλιο!

Κόντρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο (20.11.), για τη χρονομίσθωση συγκεκριμένου καναλιού, για προβολή της Περιφέρειας, με κόστος 42.000 ευρώ το μήνα, το κανάλι Attica TV!

Την έντονη αντίθεσή του στην απόφαση αυτή, εξέφρασε ο Γιάννης Σγουρός, τονίζοντας ότι «η ενέργεια αυτή έχει αποκλειστικά επικοινωνιακά χαρακτηριστικά και δεν έχει καμία σχέση με τις αρμοδιότητες, τον αναπτυξιακό ρόλο και σκοπό του δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης».

Υπενθύμισε δε, ότι «η κρίση δεν έχει περάσει και είναι πρόκληση απέναντι στην χειμαζόμενη ελληνική οικογένεια να δίνονται με τέτοια ευκολία εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε ένα τοπικό κανάλι».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι μετά από 10 χρόνια μνημονίων, ορισμένοι εξακολουθούν να λειτουργούν ως κοτζαμπάσηδες της αυτοδιοίκησης και να πετάνε τα λεφτά δεξιά και αριστερά κατά το δοκούν.

Από την παράταξη της Δούρου μίλησε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καραμάνος, ο οποίος σημείωσε ότι η Περιφέρεια «μισοαγοράζει το Attica TV χωρίς μελέτη και κοστολόγιο».

Την ισχνή πλειοψηφία της απόφασης, έλαβε ο Πατούλης από πέντε συμβούλους,  τηw παράταξη του Γιάννη Σγουρού, οι 4 εκ των οποίων ανεξαρτητοποιήθηκαν.

Για την ανεξαρτητοποίηση των τεσσάρων περιφερειακών συμβούλων της Παράταξης Σγουρού, ο Γιάννης Σγουρός σημείωσε ότι «αυτό είναι καθαρή συναλλαγή, ο καθένας κρίνεται από τις ενέργειές του, και ότι πλέον είναι πασιφανές πως ο εκμαυλισμός και ο εκφυλισμός της αυτοδιοίκησης έχει μπει από την μπροστινή πόρτα».

Ακούγεται ότι και οι τέσσερις έλαβαν έμμισθες θέσεις από τον Περιφερειάρχη.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 284 guests και κανένα μέλος