Με ταχείς ρυθμούς προχωράει το αντιπλημμυρικό έργο στο Κορωπί

Συνεχίζεται το κρίσιμο αντιπλημμυρικό έργο του Κορωπίου με κύρια μέτωπα, σε τμήμα της κεντρικής Λεωφόρου Βας. Κωνσταντίνου και στην περιοχή του Προαστιακού Κορωπίου. Με προσεκτικό τρόπο γίνονται οι εργασίες στην κεντρική λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου, με ρυθμό περίπου 9 μέτρα την ημέρα και με άμεση σκυροδέτηση.

Από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου το έργο είχε φτάσει στο ύψος της οδού Γ. Θεοδώρου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο ενώ την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 είχε προχωρήσει έως το ύψος της οδού Δ. Λάμπρου.

Το έργο στο τμήμα της κεντρικής λεωφόρου θα σταματήσει προσωρινά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς-Θεοφανείων για να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην τοπική αγορά- σύμφωνα με όσα ενημέρωσε και ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης το προεδρείο και τα μέλη του Εμπορικού Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Κορωπίου σε πρόσφατη συνάντηση- και θα γίνει προσωρινή τοποθέτηση ασφαλτοτάπητα.

Οι επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κρωπίας-ΝΠΔΔ Σφηττός, του ΕΕΒΕΚ και συλλογικών φορέων θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 με το φωτισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και άλλων συνοδευτικών και πρωτότυπων εκδηλώσεων.

Ο Δήμος Κρωπίας ζητάει για άλλη μια φορά την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή ενόχληση και τους ευχαριστεί για την υπομονή που επιδεικνύουν. Κάνει επίσης έκκληση στους οδηγούς ΙΧ και επαγγελματίες οδηγούς να μην σταθμεύουν ή κάνουν στάση στις γωνίες των διασταυρώσεων των παρακάμψεων ειδικά στις οδούς Κύπρου, Συνταγματάρχη Δαβάκη-Αγίων Αναργύρων.

Εκκληση για μαζικές αιτήσεις σύνδεσης με την αποχέτευση

 

Ενημερώνουν επίσης, τους ιδιοκτήτες οικιών και καταστημάτων στην κεντρική λεωφόρο ειδικά στα σημεία που διέρχεται το αντιπλημμυρικό έργο και αναρωτιούνται πως θα γίνει η σύνδεσή τους με το κεντρικό αποχετευτικό δίκτυο ακαθάρτων (που βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο από τα όμβρια και μακρύτερα) ότι έχει προβλεφθεί δευτερεύον αποχετευτικό δίκτυο που θα συνδέονται.

Άμεσα καλούν όλους τους ιδιοκτήτες στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, οδός Β. Όλγας και πεζόδρομου Γ.Σ Παπασιδέρη να υποβάλλουν στο πρωτόκολλο του Δήμου τις αιτήσεις τοπικών συνδέσεων.

Είναι σημαντικό να έχουν μαζικές αιτήσεις για να ξεκινήσει άμεσα και ο εργολάβος.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 226 guests και κανένα μέλος