Πολλοί από εμάς έχουμε δει τις τελευταίες εβδομάδες, τη θάλασσα στην Ανατολική παραλία της Βάρκιζας να γίνεται κοκκινοκαφέ. Το θέμα έθεσε ο δημ. σύμβουλος, Κ. Πασακυριάκος, στο Δημοτικό Συμβούλιο, σημειώνοντας ότι «έχει προκύψει ένα μεγάλο πρόβλημα με ευθύνη της εταιρείας. Δεν γνωρίζουμε και δεν μας έχει ενημερώσει κανείς, ούτε η εταιρεία, ούτε η Περιφέρεια. Ποια είναι η επίσημη ενημέρωση προς το Δήμο;»

 

Δεν συμμερίζομαι την άποψή σας», απάντησε ο δήμαρχος και ...χαριτολογώντας είπε: «όταν η θάλασσα από μπλε γίνεται κόκκινη θα περίμενα κάποιοι να χαρούν...».

σ.σ. Βέβαια κόκκινη η θάλασσα, μόνο από δύο λόγους μπορεί να γίνει ή από αίμα ή από ηλιοβασίλεμα...

Χαρακτήρισε δε τις αντιδράσεις του συμβούλου και των ΜΜΕ, που “ανέβασαν” το θέμα, “υπερβολή” και ότι “δεν ήταν αντίστοιχος του ευρήματος ο ντόρος”!

 

Μπορεί να ξανασυμβεί

Εξήγησε στη συνέχεια ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλά πηγάδια και αρτεσιανά, και πιθανόν κατά τη διάρκεια του έργου να ξαναφανεί το περιστατικό, αλλά τα έργα πρέπει να γίνουν. Μπορεί να το δούμε κι αυτό το Σαββατοκύριακο, με τις βροχές, γιατί τα χώματα είναι μαλακά και υπάρχει ήδη κοίτη. Θα σταματήσουμε να κάνουμε τεχνικά έργα;


σ.σ. εμείς θα υπομνήσουμε στο δήμαρχο, ότι στα πηγάδια, που δεν χρησιμοποιούνται πλέον για νερό, πέφτουν - από ασυνείδητους - και αποχετεύσεις!!!

 Αννα Μπουζιάνη

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 142 guests και κανένα μέλος