Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής για τα έργα του Δήμου Σαρωνικού.

Συνάντηση εργασίας είχε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου και πρώην Αντιπεριφερειάρχης, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινό για τα έργα του Δήμου Σαρωνικού.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση εργασίας παραβρέθηκαν ακόμη από τον Δήμο Σαρωνικού ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Κυριακόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας Μανώλης Τσαλικίδης και ο Γενικός Γραμματέας Μιλτιάδης Κλάπας και από την Περιφερειακή Ενότητα ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Γιάννης Ασπρουλάκης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αναλυτική μελέτη των έργων του Δήμου Σαρωνικού που είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής, ο συνολικός προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τα 50.000.000 ευρώ, εξτάζοντας τη δυνατότητα άμεσης υλοποίησής τους.

Ειδικότερα δόθηκε βαρύτητα στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παλαιάς Φώκαιας, για το οποίο πρέπει το συντομότερο δυνατό η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων να ξεκινήσει τις έρευνες και η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας να εγκρίνει τα ανάλογα κονδύλια.

Από όλες τις πλευρές σε κλίμα συναίνεσης αποφασίσθηκε να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για την άμεση υλοποίηση του έργου που αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην οικονομική ανάπτυξη όχι μόνο της Παλαιάς Φώκαιας, αλλά και ολόκληρου του Δήμου Σαρωνικού και να αναβαθμίσει το επίπεδο ζωής των πολιτών της περιοχής.

 

Mε τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Ανατ. Αττικής

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Αυγερινός με την ανάληψη των καθηκόντων του ξεκίνησε τις ενημερωτικές συναντήσεις με τους υπαλλήλους όλων των Δ/νσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής με στόχο την ενημέρωση για τις ανάγκες και τα προβλήματα που υπάρχουν. Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 συναντήθηκε με τους υπαλλήλους των Δ/νσεων που στεγάζονται στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ανατ. Αττικής, ενώ την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 επισκέφθηκε την Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης έθεσε ως προτεραιότητα όλων την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

 

Με το Δήμαρχο Μαραθώνα

Στις 5 Σεπτεμβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Αθανάσιος Αυγερινός υποδέχτηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής τον Δήμαρχο Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα μεγάλα ζητήμα του Δήμου Μαραθώνα.

 

Mε το Δήμαρχο Παλλήνης

Tη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Παλλήνης, Αθανασίου Ζούτσου, με τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Αθανάσιο Αυγερινό.

Ο Αθ. Ζούτσος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για την εξέλιξη των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Παλλήνης και να θέσει τις προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα.

Και οι δύο αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική θητεία με αφορμή την έναρξη της αυτοδιοικητικής περιόδου.

 

Με το Δήμαρχο Κρωπίας

Την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης υποδέχτηκε στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας τον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση. Ο Αθ. Αυγερινός συνεχάρη τον Δ. Κιούση για την επανεκλογή του για τρίτη συνεχόμενη φορά ως Δήμαρχος του Δήμου Κρωπίας.

Συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κρωπίας, ενώ παράλληλα τέθηκαν οι βάσεις της συνεργασίας τους που αφορούν κυρίως μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες αναπτυξιακές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Σε γενικές γραμμές, ο Αθανάσιος Αυγερινός τόνισε ότι δεσμεύεται από πλευράς Περιφέρειας για την υλοποίηση πλήθος κοινών έργων και δράσεων στους Δήμους

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 339 guests και κανένα μέλος