Αντιπρόεδρος ο Κώστας Τσεβάς και Γραμματέας ο Θωμάς (Μάκης) Κιούσης

Με τις αρχαιρεσίες εκλογής του νέου προεδρείου του Δ.Σ Κρωπίας και της συγκρότησης των Επιτροπών, Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής, ξεκίνησε η νέα δημοτική περίοδος, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας.

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης καλωσόρισε όλα τα μέλη του Δ.Σ, προέτρεψε σε γνώση – ενημέρωση και τήρηση του Κανονισμού, αλλά και σε τυχόν βελτιώσεις που μπορεί να γίνουν για να γίνει καλύτερος. Ο Δ. Κιούσης προέτρεψε τους κατοίκους να απογραφούν στο Δήμο όσοι δεν το έχουν κάνει… για να έχει περισσότερες οικονομικές δυνατότητες-πόρους ο Δήμος και οι δημότες – κάτοικοι να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο Θοδωρής Γρίβας, ως πρώτος σύμβουλος σε σταυρούς προτίμησης, άσκησε καθήκοντα προέδρου της διαδικασίας των αρχαιρεσιών. Ο Θ. Γρίβας κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους ακόμα και όσους/ες ήταν υποψήφιοι και δεν εκλέχτηκαν να συμμετέχουν άμεσα στο δημοτικό έργο: «Οφείλουμε να καθήσουμε, να δουλέψουμε για τον τόπο…να κάνουμε το καθήκον μας. Ώστε να έχουμε επιτυχία στο έργο μας» σημείωσε.

Η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» ως 3Η δημοτική παράταξη αρνήθηκε να συμμετέχει στη διαδικασία πρότασης θέσεων στο προεδρείο του Δ.Σ ως πάγια πανελλαδική πολιτική θέση.

Προεδρείο

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εξελέγη η Δήμητρα Μιχαιρίνα, δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας.

Αντιπρόεδρος ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Τσεβάς, από την παράταξη “Αλλάζουμε”.

Γραμματέας ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Θωμάς (Μάκης) Κιούσης.

Η Δήμητρα Μιχαιρίνα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τις δημοτικές παρατάξεις και απηύθυνε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας. Επεσήμανε ότι θα λειτουργήσει το σώμα με τις δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπονται από τον κανονισμό λειτουργίας του Δ. Συμβουλίου.

Ακολούθησε η εκλογή των επιτροπών.

Οικονομική Επιτροπή (6 μέλη)

 

Tακτικά μέλη: Αμαλία Γκιόκα, Γιαννάκος Νικόλαος, Πολίτης Παναγιώτης, Μιχαιρίνας Θεοφάνης (από το «Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα», πλειοψηφία), Κερασιώτης Διονύσης (από την παράταξη «Αλλάζουμε» και Βραχάς Ανδρέας (από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση»).

Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Τακτικά μέλη: (6 μέλη):

Γρίβας Θεόδωρος, Κιούσης Θωμάς, Ντούνης Ανδρέας, Αδάμ Ελένη (από «Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα»), Θηβαίου Δανάη («Αλλάζουμε»), Βράχας Ανδρέας («Λαϊκή Συσπείρωση»).

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 578 guests και κανένα μέλος