Νέος Δήμαρχος ο Κων/νος Αλλαγιάννης

Το Σαββάτου 31 Αυγούστου 2019, ετελέσθη η ορκωμοσία του Δημάρχου Μαρκόπουλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, που προέκυψε από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019. O Kων/νος Αλλαγιάννης εκλέγεται δήμαρχος Μαρκοπούλου για πρώτη φορά. Ο τέως δήμαρχος Σωτήρης Μεθενίτης, δεν ήταν υποψήφιος για τη Δημοτική Αρχή. Συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Γ. Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής και είναι περιφερειακός σύμβουλος.

Στην τελετή πρωτοστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος μαζί με τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Ιερόθεο, ο οποίος όρκισε τον Δήμαρχο με την παραδοσιακή διαδικασία και στη συνέχεια σύσσωμη η νέα Δημοτική Αρχή ορκίστηκε να υπηρετεί το Σύνταγμα, τους Νόμους και τον τόπο.

Ο Δήμαρχος, στην ομιλία του εξήρε την σημασία της ενότητας, της σκληρής δουλειάς και της συνεργασίας, για την επίλυση των κοινών προβλημάτων και για την άμεση αλλαγή σελίδας στο Δήμο, αλλαγή η οποία θα σημάνει την πρόοδο και την ανάπτυξή του, σε μια κοινωνία προοπτικής.

Μετά το πέρας της τελετής ορκωμοσίας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν από κοντά το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Αλλαγιάννη και τα μέλη της Διοίκησης, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα συμβολικό κέρασμα.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 238 guests και κανένα μέλος