Από το πολύ στενό περιβάλλον του δημάρχου

Στην ειδική συνεδρίαση του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, που έγινε την 1η Σεπτεμβρίου, μετά την εκλογή του προεδρείου, όπου εξελέγη πρόεδρος και πάλι ο Νίκος Ψαλλίδας, αντιπρόεδρος ο Νατ. Πέτροβιτς και γραματέας η Ανθή Βελλή, στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία εκλογής της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωης, με ανάλογες προτάσεις βεβαίως.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Ο.Ε.)

Πρόεδρος: Γρηγόρης Κωνσταντέλλος (Δήμαρχος)
Τακτικά Μέλη από την πλειοψηφία: Νίκος Βάσης (Αντιδήμαρχος), Νανά Κάραγιαν (Αντιδήμαρχος), Διονύσης Γεωργουλόπουλος, Νίκος Ζαχαράτος, Μαίρη Κανέλλου, Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, Νίκος Ψαλλίδας και η Ιωάννα Δόγκα από το συνδυασμό του Δημ. Δαβάκη.


Δηλαδή στην 9μελή Επιτροπή τα 8 μέλη προέρχονται από την πλειοψηφία.
Μάλλον δεν χρειάζεται να ...συνεδριάζουν. Και αν προσέξει κανείς τα πρόσωπα που την αποτελούν προέρχονται από το πολύ κλειστό «κύκλωμα» του δημάρχου.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Πρόεδρος: Γρηγόρης Κωνσταντέλλος (Δήμαρχος)
Τακτικά Μέλη από την πλειοψηφία:  Βασίλης Παπαμιχαήλ (Αντιδήμαρχος), Μαρία Φουρναράκη (Αντιδήμαρχος), Λευτέρης Αργυρουδάκης, Δημοσθένης Βαμβασάκης, Δημήτρης Γεωργιάκος, Σωτήρης Ελευθερίου, Κυριάκος Κικίλιας και από το συνδυασμό του Δημ. Δαβάκη, ο Δημήτρης Αθανασίου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκλογής, ο Δήμαρχος, με την υπ’ αριθμ 320/2019 απόφαση όρισε τους Αντιδημάρχους και του εντεταλμένους συμβούλους της Δημοτικής Αρχής.
Κανονικά, βέβαια, θα έπρεπε να προηγηθεί, αφού στις επιτροπές εξελέγησαν ως αντιδήμαρχοι!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 113 guests και κανένα μέλος