Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και πάλι ο Νίκος Ψαλλίδας

 Την Κυριακή 1η Σεπτέμβρη, στο Δήμο ΒΒΒ, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της νέας περιόδου, για την εκλογή προεδρείου και των Επιτροπών Οικονομική και Ποιότητας ζωής.

Τα καθήκοντα του προέδρου για την διαδικασία εκτέλεσε η πρώτη δημοτική σύμβουλος σε ψήφους, Μαρία Μπραϊμνιώτη.

Με πρόταση του δημάρχου, εξελέγη πρόεδρος - με μεγάλη θετική αποδοχή - ο Νίκος Ψαλλίδας. Ήταν η μόνη υποψηφιότητα και έλαβε 29 ψήφους από τους 33 συμβούλους. Οι 4 υπόλοιποι ψήφοι ήταν “λευκό”.

Ο Νίκος Ψαλλίδας εξελέγη με μεγάλη πλειοψηφία και από τις παρατάξεις της μειοψηφίας. Να θυμίσουμε ότι διετέλεσε και στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή, πρόεδρος επί μία διετία.

Ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του Δ.Σ. εκλέγεται από τις μειψοηφίες. Έτσι Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη (με πρόταση του επικεφαλής της μειοψηφίας Δημ. Δαβάκη) ο Νατάλιος Πέτροβιτς με 28 ψήφους υπέρ και 5 λευκά.

Γραμματέας του Δ.Σ.εξελέγη (με πρόταση του επικεφαλής της 2ης κατά σειράν μειοψηφίας Θ. Ματόπουλου) η Ανθή Βελλή με 10 ψήφους και 23 λευκά. Δεν γράφουμε λάθος. Γίνονται επαναληπτικές ψηφοφορίες προκειμένου να επιτευχθεί το απαιτούμενο αποτέλεσμα και σε κάθε ψηφοφορία μειώνονται τα απαιτούμενα ποσοστά.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 108 guests και κανένα μέλος