Ημέρες και ώρες ορκωμοσίας

Λήγει 31 Αυγούστου η θητεία της παρούσας δημοτικής αρχής, όλων των Δήμων της χώρας και την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνουν οι νέοι δήμαρχοι και οι εκ νέου ψηφισθέντες.

Όλοι οι εκλεγμένοι δήμαρχοι και δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι καθώς και οι επιλαχόντες ορκίζονται - μέσα στο Σαββατοκύριακο - με προγραμματισμένες ορκωμοσίες, άλλες τυπικά και άλλες πανηγυρικά!

 Την 1η Σεπτεμβρίου (Κυριακή πρωί συνήθως) γίνονται οι διημερεσίες. Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενός εκάστου Δήμου, για να εκλεγούν οι δύο βασικές Επιτροπές: Οικονομική και Ποιότητα ζωής.

 

ΟΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ

Στο Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

Στην τελετή ορκωμοσίας καλεί ο δήμαρχος του Δήμου ΒΒΒ, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος επανεξελέγη για δεύτερη τετραετία.

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ. στον περιβάλλοντα χώρο του Δημαρχείου στη Βούλα (Λεωφ. Καραμανλή 18).

 

Στο Δήμο Κρωπίας

Στην ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής καλεί ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, ο οποίος επανεξελέγη για τρίτη τετραετία με ένα μεγάλο ποσοστό. Και οι σύμβουλοί του στο μεγαλύτερο μέρος είναι οι ίδιοι.

Ετσι, ο Δήμαρχος Δημήτριος Ν. Κιούσης προσκαλεί στη δημόσια ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, περιόδου 2019-2023 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας (Λ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 47),την Τετάρτη 28 Αυγούστου και ώρα 20:30.

Στη δημόσια συνεδρίαση θα παραστεί ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος.

Στο Δήμο Διονύσου

Ο νέος Δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης, προσκαλεί στην Τελετή Ορκωμοσίας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 8μ.μ. στο Πολιτιστικό - Πνευματικό Κέντρου του Αγίου Στεφάνου. Την ορκωμοσία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αμαρουσίου, Κηφισίας και Ωρωπού κ.κ.Κύριλλος.

Στο Δήμο Λαυρεωτικής

Και στο Δήμο Λαυρεωτικής δεν υπήρξαν εκπλήξεις. Επανεξελέγη ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς και προσκαλεί στην δημόσια συνεδρίαση για την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής για την περίοδο (1.9.19 - 31.12.2023), στο θέατρο Ρεμίζας Λαυρίου, στις 27 Αυγούστου, ημέρα Τρίτη, 8 μ.μ.

Στο Δήμο Μαρκοπούλου

Tο Σάββατο 31-08-2019 και ώρα 11.00 π.μ. γίνεται η ορκωμοσία των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαρκοπούλου, με δήμαρχο τον Κώστα Αλλαγιάννη, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Μαρκοπούλου (2ος όροφος, αίθουσα «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου»).

Στο Δήμο Παλλήνης

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης (Ιθάκης 12, Γέρακας) θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των εκλεγμένων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων (και επιλαχόντων), την Πέμπτη 29/08/2019, και ώρα 12:00. Δήμαρχος και πάλι ο Αθαν. Ζούτσος.

Στο Δήμο Σαρωνικού

Την Τρίτη 27 Αυγούστου και ώρα 7 μ.μ., θα γίνει η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής, με τον “παλιό” δήμαρχο που επανήλθε Πέτρο Φιλίππου, στο Δημοτικό κατάστημα Σαρωνικού, Αθηνών και Ρήγα Φεραίου Καλύβια.

Στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος

Ίδιος παραμένει ο δήμαρχος και στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος, αφού επανεξελέγη ο Δημήτριος Σπ. Μάρκου, και καλεί στην τελετή της ορκωμοσίας την Τρίτη 27 Αυγούστουο και ώρα 12.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Σπάτων (οδόςΜυκηναϊκών Τάφων, Σπάτα).

Στο Δήμο Γλυφάδας

H ορκωμοσία των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας - όπως αυτό προέκυψε από τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου - θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 52 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύει, στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15) την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 και ώρα 7.30 μ.μ. Εκ νέου δήμαρχος, για 2η τετραετία, εξελέγη ο Γεώργιος Παπανικολάου.

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 12.30 μ.μ

Στο Δήμο Αγίου Δημητρίου

Η Δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, προσκαλεί στην τελετή ορκωμοσίας στσο Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”, την Παρασκευή 30 Αυγούστου, 7.30 μ.μ.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 775 guests και κανένα μέλος