με επισκευές, ανακαινίσεις για να υποδεχθούν τους μαθητές!

Η έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς είναι πια κοντά μας και ο Δήμος Μαρκοπούλου, συγκεκριμένα ο δήμαρχος Σωτήρης Μεθενίτης, που δεν συμμετείχε στις πρόσφατες εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος εκ νέου, αλλά έχει εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος, για να μην αφήσει τα σχολεία ακάλυπτα, με την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής, προχώρησε μαζί με τις υπηρεσίες του Δήμου σε όλες τις αναγκαίες εργασίες επισκευής και συντήρησης των Σχολικών Μονάδων του Δήμου.

Οπως σημειώνει στο δελτίο τύπου το οποίο υπογράφει η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας, Ζωή Δ. Γιαννάκη: «Οι εργασίες εκτελέστηκαν με την βοήθεια των Υπαλλήλων του Γραφείου Παιδείας, k.k. Ελένη Μεθενίτη, Αντωνία Μαμούρη, Βασιλική Χασιώτη και Ελένη Καρανικόλα, τις οποίες αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά, για τα όσα με ζήλο προσέφεραν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Εργάστηκαν σκληρά και σε αντίξοες συνθήκες τα Συνεργεία του Δήμου μας, η Ομάδα Πρασίνου, οι Ελαιοχρωματιστές, οι Ηλεκτρολόγοι, οι Καθαρίστριες των Σχολείων μας, αλλά και Ομάδες εξωτερικών Συνεργατών, όπως υδραυλικοί, αλουμινάδες και τζαμάδες. Ορισμένες ελάχιστες εργασίες αναμένονται να ολοκληρωθούν αρχές Σεπτεμβρίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, αξίζει στο μεγάλο συμπαραστάτη μας σε θέματα παιδείας, κο Αθανάσιο Μαρτίνο, χάρη στου οποίου τη χορηγία, κατασκευάστηκε μια νέα πρόσοψη και ένα νέο Τμήμα Ένταξης για παιδιά με γνωμάτευση, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου.

 

Μαζί με τις καλύτερες ευχές για τη νέα Σχολική Χρονιά, ολοκληρώνουμε την μονοετή θητεία, στο αξίωμα της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας, εκφράζοντας την πεποίθηση, ότι τα Σχολεία δεν είναι ένα μέσο για τη ζωή αλλά η ίδια η ζωή, γι’ αυτό και οι προσφερόμενες συνθήκες εκπαίδευσης πρέπει να είναι οι καλύτερες δυνατές προς όλους και όλες».

Οι Σχολικές Μονάδες:

Α) ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ:

1ο – 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, 3ο   ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, 4ο   ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, 1ο   ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 2ο   ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 3ο   ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 4ο   ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ, 1ο ΛΥΚΕΙΟ.

Β) ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ:

1ο   ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, 2ο   ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, 3ο   ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,

1ο   ΔΗΜΟΤΙΚΟ. 2ο   ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 3ο   ΔΗΜΟΤΙΚΟ, 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ στο ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ και 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ στο ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Μονώσεις, κατεστραμμένα δάπεδα, βαψίματα, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Υδραυλικές εργασίες, Κηπουροί, Απεντομώσεις και άλλα όσα ήταν αναγκαία για να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα τα σχολεία.

Επιπλέον, έγινε ανανέωση σύμβασης για φύλαξη με συναγερμό και των 18 Σχολικών Μονάδων του Δήμου.

Μέσα από τα προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για τα σχολεία, του Υπουργείου Εσωτερικών, τοποθετήθηκαν τα αλεξικέραυνα στα δυο Γυμνάσια του Δήμου και υπεγράφη η σύμβαση για προμήθεια και τοποθέτηση ανελκυστήρα σκάλας με πλατφόρμα για μεταφορά ατόμων στο 1ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 188 guests και κανένα μέλος