Από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου (18.7.2019), εξελέγησαν οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες της χώρας. Οπως έχουμε αναλυτικά γράψει στις Περιφερειακές εκλογές έγιναν ανατροπές σε πολλές περιφέρειες. Στην Ανατολική Αττική περιφερειάρχης εξελέγη ο Γ. Πατούλης, δεύτερη κατά σειράν ήρθε η νυν περιφερειάρχης Ρένα Δούρου η οποία παραδίδει στο τέλος Αυγούστου και την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνουν τα νέα συμβούλια, και τρίτος ο πρώην περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός.

Θολό παρέμενε το τοπίο για τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους, αλλά πλέον με την ανακήρυξή τους από το Πρωτοδικείο, ξεκαθάρισε το τοπίο και έτσι μπορούμε να τους παρουσιάσουμε με βεβαιότητα.

Στην Ανατολική Αττική εκλέγονται 13 σύμβουλοι από τις πρώτες πέντε παρατάξεις που αναδείχθηκαν. Σύμβουλοι βέβαια είναι και οι επικεφαλής των παρατάξεων, οπότε είναι:

“Νέα Αρχή” ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ Περιφερειάρχης

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΚΟΣΜΙΔΗ ΕΥΡΩΠΗ
ΠΕΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΛΑΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 
 

“Δύναμη Ζωής” - ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ)
ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ)
ΒΑΡΕΛΗ-ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΖΩΗ
 
 

“Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής” - ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

ΣΜΕΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

 

“Λαϊκή Συσπείρωση” - ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ η οποία παραιτήθηκε και μπαίνει ο ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

 

“Ελληνική Αυγή”

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

 

Ο Αθανάσιος Αυγερινός είναι παλιός αυτοδιοικητικός, αφού εκλέγεται για χρόνια στη Νομαρχία και σήμερα Περιφέρεια. Κορωπιώτης και αγαπητός στον κόσμο.

Ο Σωτήρης Μεθενίτης διετέλεσε δήμαρχος στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας τις δύο τελευταίες δημοτικές τετραετίες και παραδίδει τη σκυτάλη του δημάρχου τέλος Αυγούστου στον νέο δήμαρχο Κ. Αλαγιάννη, ενώ εκείνος οδηγείται στην Περιφέρεια.

O Βαγγέλης Αλμπάνης συμμετείχε για πρώτη φορά στο 2ο βαθμό της Αυτοδιοίκησης, ενώ έχει θητεύσει δημοτικός σύμβουλος στα Γλυκά Νερά. Τον γνωρίσαμε όταν ήρθε στη Βούλα με το συνδυασμό του για ενημέρωση.

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 186 επισκέπτες και κανένα μέλος