Εγκαινιάστηκε, Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019, η νέα Αίθουσα Γυμναστικής του Μικρού Κλειστού Γυμναστηρίου Μαρκοπούλου με το όνομα “Κωνσταντίνος Μαγγανάς”, με την παρουσία, της σημερινής και αυριανής Δημοτικής Αρχής του Δήμου, και πλήθος πολιτών, που παρεβρέθηκαν στην Τελετή.

Η νέα Αίθουσα, δεν λειτουργούσε τα τελευταία είκοσι χρόνια! Πλέον ανακατασκευάστηκε πλήρως με το ελάχιστο δυνατό κόστος, ενώ τις δαπάνες ανακατασκευής και εξοπλισμού, ανέλαβε εξ ολοκλήρου, το Νομικό Πρόσωπο «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» του Δήμου Μαρκοπούλου!

Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό, ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, στον χαιρετισμό του, παρουσίασε έναν σύντομο απολογισμό για τις νέες υποδομές Άθλησης που υλοποίησε η παρούσα Δημοτική Αρχή, όπως:

― Νέο Γήπεδο Ποδοσφαίρου με κερκίδες, 3,5 εκ. €,
― πλήρης ανακατασκευή του Μεγάλου κλειστού Γυμναστηρίου Μαρκοπούλου,
― Κατασκευή Γηπέδου 5Χ5,
― Ανακατασκευή μικρού Κλειστού Γυμναστηρίου,
― Προκήρυξη του ταρτάν του Γηπέδου αξίας 700.000 €,
― Διαμόρφωση περιβάλλοντος και του εξωτερικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου, μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ αξίας 600.000 € κ.λ.π.
 

Ο Δήμαρχος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ευγνωμοσύνη του Δήμου Μαρκοπούλου προς τον Αθανάσιο Μαρτίνο για τις, όχι μόνο πολλές, αλλά και ιδιαίτερα γενναιόδωρες χορηγίες του, προς την πόλη και τον κάλεσε στο βήμα λέγοντας: «Ήταν πάντοτε δίπλα μας και βοήθησε στα πάντα τον Δήμο Μαρκοπούλου». Στη συνέχεια του απένειμε τιμητική πλακέτα για το σύνολο των ευεργεσιών του.

 

gimnastiki egkainia 2

Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 249 επισκέπτες και κανένα μέλος