Έγκριση σύναψης Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Νομαρχίας Ανατ. Αττικής και της Οργανωτικής Επιτροπής Αγώνων Special Olympics «Αθήνα 2011» ψήφισε το Νομαρχιακό συμβούλιο μετά από εισήγηση του Αντινομάρχη Ν. Πέππα...

Η Νομαρχία κοντά στους Special Olympics

 

Έγκριση σύναψης Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Νομαρχίας Ανατ. Αττικής και της Οργανωτικής Επιτροπής Αγώνων Special Olympics «Αθήνα 2011» ψήφισε το Νομαρχιακό συμβούλιο μετά από εισήγηση του Αντινομάρχη Ν. Πέππα.


Στο Μνημόνιο αυτό προβλέπεται να συσταθεί ομάδα εργασίας που θα οριστικοποιήσει τα όσα θα περιέχονται στην οριστική σύμβαση που θα υπογραφεί για την οργάνωση των Αγώνων.

Οι «Special Olympics» θα πραγματοποιηθούν από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2011 στην Αθήνα  με τη συμμετοχή 7.500 αθλητών, 2.500 προπονητών, 3.000 κριτών και διαιτητών, 25.000 εθελοντών, 30.000 μέλη οικογενειών των αθλητών καθώς και χιλιάδες θεατών και δημοσιογράφων από όλον τον κόσμο.

Η αποστολή των Special Olympics είναι να προσφέρουν, καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου, δυνατότητες προπόνησης και συμμετοχής σε αγώνες σε παιδιά και νέους με διανοητική αναπηρία,  σ΄ ένα φάσμα ολυμπιακών αθλημάτων δίνοντας τις ευκαιρίες ν΄ αναπτυχθούν σωματικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευματικά, μοιραζόμενοι τη χαρά που ο αθλητισμός προσφέρει, με τους φίλους τους, τους γονείς τους, τους εθελοντές και υποστηρικτές, σ' ένα περιβάλλον σεβασμού και αποδοχής.


Η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, θα συνδράμει την Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων Special Olympics «Αθήνα 2011» και στα πλαίσια αυτά θα διοργανώσει συνάντηση με όλους τους Δημάρχους και Κοινοτάρχες της περιοχής προκειμένου να εξεταστούν διεξοδικά οι τρόποι και να προταθούν οι λύσεις για την εξασφάλιση της επιτυχούς διεξαγωγής των Special Olympics «Αθήνα 2011».

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 163 guests και κανένα μέλος