Ισχυρή εντολή έλαβε ο συνδυασμός «Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη πόλη για να ζείς του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου», την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, στις εκλογές για ανάδειξη δημάρχου της νέας τετραετίας, που θα αναλάβει τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Με την ενσωμάτωση του 100% των εκλογικών τμημάτων, η παράταξη του Δημάρχου έλαβε ποσοστό 72,04% και 24 από τις συνολικά 33 έδρες. Δεύτερος συνδυασμός που κυμάινεται στο 12,21% ήρθε το «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» του Δημήτρη Δαβάκη που βγάζει 4 έδρες, τρίτη ήρθε η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών με επικεφαλής το Θάνο Ματόπουλο που βγάζει δύο έδρες, επόμενος ήρθε το «Δίπλα σας» με τη Μαρία Σίνα που βγάζει μία και, η «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Κώστα Πασακυριάκο που βγάζει επίσης μία και τελευταίος ο «Νέα Πόλη – Μία Πόλη» του Μαν. Δασκαλάκη που βγάζει έδρα από τα υπόποιπα των άλλων συνδυασμών..

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η αποψινή νίκη δεν είναι δική μου, ούτε μόνο του συνδυασμού μας, είναι νίκη της πόλης. Το ποσοστό μάς επιτρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια ένταση το έργο που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και να κάνουμε το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πρότυπο Δήμο της χώρας σε όλους του τομείς».

Ο Γρ. Κωνσταντέλλος κάλεσε όλους του δημότες να συμμετέχουν μαζικά στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών την Κυριακή 2 Ιουνίου και να επιλέξουν υπεύθυνα μεταξύ των δύο υποψηφίων για τη θέση του Περιφερειάρχη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα από το Υπουργείο Εσωτερικών:

―――――――――――――――――――――――

Ποσοστό ψήφοι έδρες

―――――――――――――――――――――――

Κωνσταντέλλος Γρ. 72,04% 18.057 24

Δαβάκης Δημ. 12,21% 3.061 4

Ματόπουλος 4.94% 1.237 2

Σίνα Μαρία 4,58% 1147 1

Πασακυριάκος Κ. 4,23% 1060 1

Δασκαλάκης Εμ. 2% 502 1

―――――――――――――――――――――――

Ο Δήμαρχος αναλαμβάνει βαριά ευθύνη, μια που θα είναι ο απόλυτος άρχων, και θα μπορεί να αποφασίζει ότι θέλει και όπως θέλει. Και αυτό του το δίνει η μεγάλη πλειοψηφία που πήρε και ο αριθμός των συμβούλων επίσης που έβγαλε, οι οποίοι εν πολλοίς είναι οι ίδιοι, και επομένως γνωρίζουμε, πως θα λειτουργήσουν για άλλη μια φορά.

TO NEO Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΒΒ

Η νέα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι η παρακάτω, αν δεν διαφοροποιηθούν οι σταυροί μέχρις ότου τα παραλάβουμε από το Πρωτοδικείο.

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα αναλάβει καθήκοντα το Σεπτέμβριο.

Δήμαρχος:
Γρηγόρης Κωνσταντέλλος
Δημοτικοί Σύμβουλοι από Βάρη:
Μπραϊμνιώτη Μαρία 1342
Βάσης Νίκος 1254
Παπαμιχαήλ Βασίλης 1144
Αργυρουδάκης Λευτέρης 1082
Κανέλλου Μαίρη 943
Κικίλιας Κυριάκος 926
Σφέτσας Κωνσταντίνος 893
Σουτόγλου Δήμητρα 881
Πατέλη Μπελ - Κυριακή (Κορίνα) 796
 
Δημοτικοί Σύμβουλοι από Βούλα:
Βαμβασάκης Δήμος 1327
Σωτηρόπουλος Παναγιώτης 1290
Κάραγιαν Νανά 1157
Ανδριόπουλος Μιχάλης 978
Κασιδόκωστας Παντελής 978
Ψαλλίδας Νικόλαος 927
Σφήκα Βασιλική (Βίκυ) 904
Lehtinen Teemu Jussi EErikki 862
Σταμπέλου Αικατερίνη 819
Γεωργιάκος Δημήτρης 761
Ζαχαράτος Νίκος 725
Κουσαθανάς Αντώνιος 724
Πολίτη Όλγα-Αρτεμις 716
Δημοτικοί Σύμβουλοι από Βουλιαγμένη:
Φουρναράκη Μαρία 1025
Γεωργουλόπουλος Διονύσιος 839
Ελευθερίου Σωτήρης 590
Δημητρής Δαβάκης
Δημοτικοί Σύμβουλοι από Bάρη:
Αθανασίου Δημήτριος 250
Δημοτικοί Σύμβουλοι από Βούλα:
Δόγκα Ιωαννα-Νικολίτσα 332
Πέτροβιτς Νατάλιος             275
Σίνα Μαρία
Ματόπουλος Θάνος
Βέλλη Ανθή 128
Πασακυριάκος Κωνσταντίνος
Δασκαλάκης Μανώλης

Τα παραπάνω ονόματα υποψηφίων με τους ψήφους που δημοσιεύουμε, τα δημοσιεύουμε με επιφύλαξη, παρ’ ότι τα πήραμε από το Υπ. Εσωτερικών! Οι υποψήφιοι με τα έντονα γράμματα είναι αυτοί που εκλέγονται. Η Πατέλη Κορίνα, ενώ φαινόταν ότι εκλέγεται, τώρα δείχνουν ότι δεν εκλέγεται. Ο  Σάκης Τοσουνίδης (του Δ. Δαβάκη), που φαινόταν ότι έβγαινε στη Βουλιαγμένη, τη χάνει και την παίρνει ο Σ. Ελευθερίου και παίρνει ο Πέτροβιτς (του Δαβάκη) στη Βούλα. Όλα λοιπόν με επιφύλαξη, γιατί εδώ και δύο - τρεις ημέρες (Πέμπτη σήμερα) οι σύμβουλοι ανεβοκατεβαίνουν...

 

Παρατράγουδα και αθλιότητες...

pitses konstantelosΠροφανώς στις εκλογές συμμετείχε και το “Αρτόπολις”, αφού στα κουτιά του με φαγητά, φιγούραρε η φωτογραφία του Γρ. Κωνσταντέλλου με το λογότυπο του συνδυασμού του, αλλά και σε μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό!!!

Δεν γνωρίζω αν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι αντέδρασαν, γιατί τα ακούσματα που έχω είναι απογοητευτικά. Ακόμη και τον κομμουνιστικό κίνδυνο(!) χρησιμοποίησαν κάποιοι για άγραν ψήφων. Εισέρχεται κυρία σε εκλογικό κέντρο. Την πλησιάζει υποψήφιος του Γρ. Κωνσταντέλλου και εκείνη του λέει ότι θέλει να ψηφίσει τον ... Αυτός είναι κομμουνιστής! της απαντά ο υποψήφιος και η κυρία εξανίσταται. Ο υποψήφιος της λέει το ονομά του και τη συνοδεύει μέχρι την πόρτα...

Πόση αθλιότητα μπορείς να αντέξεις...

Αννα Μπουζιάνη

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 160 επισκέπτες και κανένα μέλος