με ένα μεγάλο ποσοστό, 72,61%

Ισχυρή εντολή έλαβε ο συνδυασμός «Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη πόλη για να ζείς του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου», την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, στις εκλογές για ανάδειξη δημάρχου της νέας τετραετίας, που θα αναλάβει τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Με την ενσωμάτωση του 100% των εκλογικών τμημάτων, η παράταξη του Δημάρχου έλαβε ποσοστό 72,61% και 24 από τις συνολικά 33 έδρες. Δεύτερος συνδυασμός που κυμάινεται γύρω στο 12% ήρθε το «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» του Δημήτρη Δαβάκη που βγάζει 4 έδρες, τρίτη ήρθε η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών με επικεφαλής το Θάνο Ματόπουλο που βγάζει δύο έδρες, επόμενος ήρθε το «Δίπλα σας» με τη Μαρία Σίνα που βγάζει μία και, η «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Κώστα Πασακυριάκο που βγάζει επίσης μία και τελευταίος ο «Νέα Πόλη – Μία Πόλη» του Μαν. Δασκαλάκη που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν βγάζει έδρα από τα υπόποιπα των άλλων συνδυασμών.

Αν δεν την πάρει ο Μ. Δασκαλάκης θα πάει σε κάποιον άλλον συνδυασμό βάσει των ποσοστών τους.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η αποψινή νίκη δεν είναι δική μου, ούτε μόνο του συνδυασμού μας, είναι νίκη της πόλης. Το ποσοστό μάς επιτρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια ένταση το έργο που ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια και να κάνουμε το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πρότυπο Δήμο της χώρας σε όλους του τομείς».

Ο Γρ. Κωνσταντέλλος κάλεσε όλους του δημότες να συμμετέχουν μαζικά στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών την Κυριακή 2 Ιουνίου και να επιλέξουν υπεύθυνα μεταξύ των δύο υποψηφίων για τη θέση του Περιφερειάρχη.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα από το Υπουργείο Εσωτερικών:

                                 Ποσοστό          ψήφοι       έδρες

Κωνσταντέλλος Γρ.     72,04%           18.061        24

Δαβάκης Δημ.            12,21%             3.049         4

Ματόπουλος                4.94%            1.237          2

Σίνα Μαρία                  4,58%            1.147          1

Πασακυριάκος Κ.        4,23%             1.060          1

Δασκαλάκης Εμ.             2%               502           1

Ο Δήμαρχος αναλαμβάνει βαριά ευθύνη, μια που θα είναι ο απόλυτος άρχων, και θα μπορεί να αποφασίζει ότι θέλει και όπως θέλει. Και αυτό του το δίνει η μεγάλη πλειοψηφία που πήρε και ο αριθμός των συμβούλων, επίσης που έβγαλε, που εν πολλοίς είναι οι ίδιοι και επομένως γνωρίζουμε πως θα λειτουργήσουν για άλλη μια φορά.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 156 guests και κανένα μέλος