για ικανές διοικήσεις και για το μέλλον που μας αξίζει!»

 

Δήλωση Δ. Δόγκα

Αγαπητοί συμπολίτες,

Μόνο δύο εικοσιτετράωρα έμειναν πριν την αλλαγή εκπροσώπησης του λαού, της δικής σας εκπροσώπησης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ σε όλους τους βαθμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά κ της υψηλότερης δημοκρατικής έκφρασης!

Σε ολόκληρη τη ζωή μου, έως και σήμερα, δύο ήταν τα μοναδικά κίνητρα μου για την κάθε δράση μου αλλά και για την όποια απόφαση μου: η αγάπη μου για τον τόπο μου και το πάθος μου για πραγματική, ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, στον άνθρωπο κάθε ηλικίας, στο φυσικό περιβάλλον, στους «πιστούς» μας φίλους τα ζωάκια μας αλλά και στους βασικούς πυλώνες της κοινωνίας μας, του πολιτισμού και του αθλητισμού, οι όποιοι προάγουν το πνεύμα και τη ψυχή μας.

Η απόφασή μου, πριν από πέντε (5) χρόνια, να διεκδικήσω τη θέση του δημάρχου στο λατρευτό μας τόπο, το δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είχε τα παραπάνω χαρακτηριστικά και σε ολόκληρη αυτή τη δημοτική θητεία εργαστήκαμε σκληρά, εγώ και οι συνεργάτες μου, για το αύριο του τόπου μας και πετύχαμε πολλά.

Η αναζήτηση θέσεων/"καρεκλών" , η κάλυψη συμφερόντων και οι «σκέψεις» κάτω από τα τραπέζια ήταν, είναι και θα είναι μακριά από εμένα, την παράταξή μας και τους συνεργάτες μου.

Προέρχομαι από τον εθελοντισμό, με τις αρχές και τα ιδανικά που διέπουν έναν εθελοντή και πιστεύω ακράδαντα ότι αυτές οι αρχές θα με ακολουθούν μια ζωή!

Με αυτό το σκεπτικό θα συνεχίσω να προσφέρω κ να αγωνίζομαι για τον τόπο μου, με όλες μου τις δυνάμεις, από όποια θέση κι αν βρίσκομαι.

Αγωνιζόμενος για το καλύτερο αύριο, όλα αυτά τα χρόνια στο Δήμο μου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής και βλέποντας το κενό που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αλλά και ότι έχουμε ανάγκη να έχουμε εκπρόσωπο του δήμου μας στον ανώτατο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποφάσισα να αγωνιστώ και να συμπορευτώ με τον άνθρωπο των έργων, τον έμπειρο και άξιο αυτοδιοικητικό, τέως Περιφερειάρχη και νυν υπ. Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό και την παράταξή του «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», προκειμένου να ενισχύσω και να αναβαθμίσω το ρόλο της περιοχής μας στην Περιφέρεια Αττικής αλλά κ να υποστηρίξω τις λύσεις στα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών μου στην ευρύτερη περιοχή της Ανατ. Αττικής, μετά τις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου 2019.

Επίσης, γιατί πιστεύω ακράδαντα, μετά την περιοδεία μου σε όλους τους δήμους της Ανατολικής Αττικής, ότι τα προβλήματα που αφήνει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου είναι πολλά και ενδεχομένως αγγίζουν τα όρια της ανικανότητας, της αμέλειας και της αδιαφορίας.

Ως επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Βούληση» στο Δήμο μας, επιθυμώ να σας εκφράσω το πιο μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας, όλα αυτά τα χρόνια έως και σήμερα, διότι η αγάπη σας είναι συνεχής, αδιάλειπτη, έντονη και έκδηλη.

Ποτέ δεν υποστήριζα αυτό που πράττουν διατελέσαντες δήμαρχοι ή επικεφαλής παρατάξεων να δίνουν όποια πολιτική ή κομματική κατεύθυνση στους ψηφοφόρους, λίγο πριν τις εκλογές, σημείο που ακολούθησα πιστά με σχετική ανακοίνωση μου, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών του 2014 στο δήμο μας, ως επικεφαλής της «Δημοτικής Βούλησης».

Καλώ, όλους τους υποστηρικτές και φίλους της Δημοτικής μας Παράταξης "Δημοτική Βούληση" αλλά κ όλους εσάς, τους συμπολίτες μου, να μην απέχετε από την ανώτατη δημοκρατική διαδικασία που μας παρέχει το Σύνταγμα μας και να ψηφίσετε κατά συνείδηση και βούληση, γιατί το απόλυτο δικαίωμα της ελευθερίας, της άποψης αλλά κυρίως της ελευθερίας της ψήφου, που θα ορίσει το μέλλον μας, κατοχυρώνεται και προάγεται από τη δημοκρατία μας, στην οποία βαθιά πιστεύω!

Η ψήφος κατά συνείδηση, ως το απόλυτο δημοκρατικό δικαίωμα όλων μας, σίγουρα πρέπει να ακολουθείται με τη σκέψη ότι όποια ή όποιον ψηφίσουμε, ταυτόχρονα ορίζει το μέλλον μας, καθώς θα αποτελεί τη νέα διοίκηση του τόπου μας για το μέλλον!

Το μέλλον πρέπει να έχει ικανούς ανθρώπους, έμπειρους ανθρώπους της προσφοράς και των έργων, ανθρώπους που υποστήριξαν σωστά την προηγούμενη θητεία τους και το ρόλο τους στο δημόσιο αξίωμα που κατείχαν, ανθρώπους που ήταν παρόντες σε κάθε πρόβλημα για την λύση και πάντα δίπλα στον άνθρωπο, το φυσικό περιβάλλον και τα ζώα, ανθρώπους που ήταν παρόντες και όχι «αλεξιπτωτιστές της πολιτικής» ή διάττοντες αστέρες με ιδιοτελείς στόχους, σκοπούς και συμφέροντα!

Για τους λόγους αυτούς είναι επιτακτική ανάγκη να επιλέξουμε ανθρώπους έντιμους, ηθικούς, της προσφοράς, ανθρώπους που σέβονται την πόλη μας και την ίδια τη ζωή μας και θα μας επιφέρουν την ποιότητα της ζωής που ονειρευόμαστε.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους υπ. Δημάρχους, τους υπ. Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και τους υπ. Τοπικούς Συμβούλους του δήμου μας, του αγαπημένου μας δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τους παροτρύνω, από όποιον ρόλο κι αν τους δώσει ή δεν τους δώσει ο λαός μας, από όποιο μετερίζι, να συνεχίσουν, να προσφέρουν στον τόπο μας γιατί η προσφορά δεν ταυτίζεται με "καρέκλες" αλλά με τη βούληση για πραγματική στήριξη στο συνάνθρωπο κ την πόλη μας!

Πάνω απ' όλα, η ευχή μου προς όλους εσάς τους ψηφοφόρους για καλή ψήφο, στους ικανούς κ στους ηθικούς κάθε παράταξης με γνώμονα το συνολικό συμφέρον του τόπου, για την ποιότητα ζωής που επιθυμούμε!

Καλή επιτυχία, καλές εκλογές, με σωστές επιλογές, σύνεση, ουσιαστικό διάλογο και πολιτικό πολιτισμό, με την ελπίδα ενός σωστότερου αύριο για το μέλλον μας!

 

Δημοσθένης Δ. Δόγκας

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Τομέα Ανατολικής Αττικής

Αφήστε σχόλιο...

Περιφέρεια Αττικής

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 205 guests και κανένα μέλος