«Με ενδιαφέρον ενημερωθήκαμε για την πρόταση του κ. Δημήτρη Τζιώτη»

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου ΒΒΒ ελάβαμε την παρακάτω δήλωση του δημάρχου και υποψηφίου δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για την κίνηση του Δημ. Τζιώτη, να αποχωρήσει από το "τερέν" των εκλογών και να καταθέσει πρόταση για την "Αθηναϊκή Ριβιέρα", το οποίο δημοσιεύουμε παρακάτω.

«Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Δημήτρη Τζιώτη να καταθέσει δημιουργικές προτάσεις για την πόλη. Με ενδιαφέρον ενημερωθήκαμε για την πρόταση του κ. Δημήτρη Τζιώτη που αφορά τη δημιουργία συνολικής ταυτότητας του Δήμου. Η πρόταση περιλαμβάνει αναλυτικό «οδικό χάρτη» για τη δημιουργία συνολικής στρατηγικής κατεύθυνσης της πόλης σε θέματα που συμπεριλαμβάνουν την αλλαγή ονόματος του Δήμου καθώς και σειρά άλλων ενεργειών για την ανάδειξη και διαχείριση της πολιτιστικής ταυτότητας της ευρύτερης περιοχής.

Ήδη από το 2014, η παράταξη μας έχει αναφερθεί στο όνομα του νέου μας Δήμου και είχαμε συμπεριλάβει στο προεκλογικό μας πρόγραμμα τονίζοντας όμως το γεγονός πως η ονομασία του Δήμου πρέπει να είναι προϊόν ευρείας δημόσιας διαβούλευσης με τη συμμετοχή των φορέων και των πολιτών. Ο μόνος λόγος που δεν υλοποιήθηκε η πρόταση κατά την τρέχουσα θητεία ήταν η πεποίθηση μας πως πρώτα πρέπει να αντιμετωπιστούν κρίσιμα και επείγοντα θέματα δημιουργίας υποδομών στην πόλη και σε δεύτερο χρόνο να ασχοληθούμε με την ονομασία της.


Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι ο κ. Τζιώτης συμμετείχε στα δημοτικά δρώμενα με δημιουργικές προτάσεις και δηλώνουμε πως το θέμα που ανέδειξε θα μας απασχολήσει στο άμεσα μέλλον, πάντα με τη συμμετοχή και την ευρεία συναίνεση των συνδημοτών μας.
Από το Γραφείο Τύπου»

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 144 guests και κανένα μέλος