σχολίασε βήμα - βήμα την προεκλογική ομιλία  του Δημ. Δαβάκη

Ο δήμαρχος, αφού απάντησε στις ερωτήσεις των συμβούλων της αντιπολίτευσης στη συνεδρίαση της 22.4.19, δήλωσε ότι θα ταλαιπωρήσει το σώμα «για 5 - 10 λεπτά, γιατί οτιδήποτε λέγεται έχει και αντίλογο».

Ο Δ. Δαβάκης ζήτησε το λόγο επί της διαδικασίας και απάντησε στον πρόεδρο ότι η διαδικασία αφορά ερωτήσεις - απαντήσεις και ημερήσια διάταξη.

― Δήμαρχος: Εσείς μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις και ο δήμαρχος δηλαδή δεν μπορεί;

― Δ.Δ.: Όχι, όχι, προεκλογικό κρεσέντο, να κάνετε κύριε δήμαρχε, σε ένα δημοτικό συμβούλιο και το κάνατε και στο προηγούμενο συμβούλιο.

― Πρόεδρος: είναι τοποθετήσεις του δημάρχου!!

―Δ.Δ.: είναι καθαρά διαδικαστικό θέμα και μην αφήσετε να προχωρήσει.

― Πρόεδρος: ο δήμαρχος μπορεί να τοποθετείται, όπως μπορούν οι σύμβουλοι να ρωτάνε, είπε και έδωσε το λόγο στο δήμαρχο.

«Θα τα ακούσετε κύριε Δαβάκη όπως ακριβώς τα είπατε. Όταν κάνετε μονόλογο εγώ θα σας κάνω διάλογο», απάντησε ο δήμαρχος και συνέχισε σχολιάζοντας βήμα - βήμα την προεκλογική ομιλία της συγκέντρωσης που έκανε ο Δημ. Δαβάκης!

«Εχουμε την εξής πρωτοτυπία, αυτή την προεκλογική περίοδο. Εχουμε τον κ. Δαβάκη σ’ αυτή την περίπτωση, ο οποίος κατάφερε το εξής εκπληκτικό, νομίζω ότι είναι ρεκόρ γκίνες, μέσα σε 26 λεπτά να πει 40 ψέματα», είπε ο δήμαρχος και συνέχισε για αρκετή ώρα να σχολιάζει την ομιλία.

Κύριε Πρόεδρε, ζητάει το λόγο ο Δ. Δαβάκης, επειδή η διαδικασία έγινε γιο-γιο θα κάτσουμε τώρα να απαντήσω μία προς μία στις αιτιάσεις του δημάρχου.

«Ο δήμαρχος τοποθετήθηκε, έχει δικαίωμα να τοποθετηθεί», απάντησε ο πρόεδρος.

Σ.Σ. Σε τι αλήθεια τοποθετήθηκε κύριε πρόεδρε, ο δήμαρχος επί 26 λεπτά της ώρας; Σε ποιο θέμα του συμβουλίου τοποθετήθηκε ο δήμαρχος;

“Επέτρεψε” στο Δ.Δ. να απαντήσει μόνο επί προσωπικού, κάνοντάς του χάρι, όπως είπε: «επί προσωπικού είναι 5 λεπτά, εγώ θα σε αφήσω 10 λεπτά».

Σ.Σ. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτό ήταν πέραν και έξω από κάθε διαδικασία. Δεν νοείται στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, πριν την ευθεία των εκλογών, μετά από ένα μήνα, να σχολιάζει μέσα, στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, προεκλογική ομιλία υποψηφίου δημάρχου.

Στη δήλωση του στην EBΔΟΜΗ, ο Δ. Δαβάκης γράφει σχετικά: «Δυστυχώς, δεν μου δόθηκε η δυνατότητα στο Δημοτικό Συμβούλιο να απαντήσω μία προς μία στις επιθέσεις Κωνσταντέλλου. Επρόκειτο για μια παράτυπη διαδικασία. Δεν πειράζει. Στον προεκλογικό αγώνα θα υπάρξει χρόνος να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για τη θητεία Κωνσταντέλλου.

Δαβάκης: Μια παρατήρηση όμως, για ένα «μικρό - μεγάλο» θέμα διαχείρισης που έχει και αυτό την αξία του. Όταν ρωτήσαμε τον κο Κωνσταντέλλο γιατί η προμήθεια καυσίμων για τα οχήματα του Δήμου γίνεται από ένα βενζινάδικο στη Καλλιθέα,18 χιλιόμετρα μακριά από το δήμο μας, αυτός απάντησε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι «δεν βρέθηκε άλλο βενζινάδικο πιο κοντά...»!

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 129 guests και κανένα μέλος