Το είδαμε κι αυτό!

Κυριακή αργά το μεσημέρι, περί τις 4.30, σταμάτησε ΙΧ αυτοκίνητο μπροστά στα γραφεία μας, όπου διατηρούμε δύο σταντ με εφημερίδες και άδειασε και τα δύο με το κοριτσάκι που έστειλε δύο φορές για να τις πάρει. Βλέπεις το "αόρατο" μάτι...


Ο αγαπητός φίλος Βουλιώτης Θ.Κ., που τον αναγνώρισα και τον πήρα τηλέφωνο, το παραδέχθηκε ότι ήρθε, αλλά όταν τον ρώτησα γιατί τις πήρε όλες, έκλεισε το τηλέφωνο κάνοντας ...παράσιτα.
Τον ξανακάλεσα αλλά ήταν απενεργοποιημένο.


Αργότερα τον ξανακάλεσα,  και στο ερώτημά μου - και πάλι - γιατί τις πήρες όλες, μου είπε ότι τις “μοιράζει στη γειτονιά”...


Τον ευχαριστούμε για τον εθελοντική του διακίνηση, αλλά θα παρακαλέσουμε όλους τους "εθελοντές διακινητές" της ΕΒΔΟΜΗΣ, να έρχονται να μας τις ζητάνε και να μην αδειάζουν τα σημεία διακίνησης, γιατί τις στερούν από αναγνώστες που την αναζητούν και δεν την βρίσκουν.


Επίσης παρακαλούμε τους αναγώστες, όπου δεν βρίσκουν την ΕΒΔΟΜΗ, να μας καλούν στο τηλέφωνο 6937153052 ή με μήνυμα ή με mail, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 66 guests και κανένα μέλος