Μετά και την επίσημη ανακοίνωση του Δημήτρη Δαβάκη ότι είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο 3Β και με ταχύτητα φωτός πλέον, οργανώνει την παράταξή του με το όνομα “Κύμα Ενωμένων Πολιτών” για να διεκδικήσει το Δήμο, αρχίζει και διαμορφώνεται ένα άλλο τοπίο στις εκλογές του Μαΐου για το δήμo 3Β.

Μάλιστα, όπως ακούγεται, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στην παράταξη του Κωνσταντέλλου που έτρεξαν πρόωρα να ενταχθούν, ήδη προβληματίζονται για την επόμενη ημέρα.

Εξη πλέον οι παρατάξεις που διεκδικούν το Δήμο 3Β.

Ο νυν δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, που από εκεί που νόμιζε ότι θα κάνει “περίπατο” αρχίζουν και ζορίζουν τα πράγματα.

Ο Δημήτρης Τζιώτης, άριστος επιχειρηματίας στον τομέα στρατηγικής επιχειρήσεων, που έχει θητεύσει στο Δήμο Βουλιαγμένης ως αντιπολίτευση με δήμαρχο τον Γρ. Κασιδόκωστα.

Η Μαρία Σίνα, αντιπρόεδρος του Δ.Σ., η οποία έκανε μία πολύ καλή παρουσία σε πρόσφατη εκδήλωσή της στην αίθουσα Ιωνία, με όνομα του συνδυασμού: “Δίπλα σας”.

Ο Δημήτρης Δαβάκης, νυν δημοτικός σύμβουλος, που μόλις ανακοίνωσε και οργανώνεται με ταχείς ρυθμούς, με το “Κύμα Ενωμένων Πολιτών”.

Ο Θάνος Ματόπουλος που είναι επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών και νυν δημοτικός σύμβουλος.

Ο Κώστας Πασακυριάκος, νυν δημοτικός σύμβουλος που εκλέγεται με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ.

 

Ο Γ. Νιτερόπουλος με τον Κ. Πασακυριάκο

O Γιάννης Νιτερόπουλος, ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας της Βούλας, θα συμμετέχει σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση” με επικεφαλής τον Κώστα Πασακυριάκο.

Θεωρούμε ότι είναι μία πολύ καλή απόφαση του Γιάννη Νιτερόπουλου, γιατί ο Κώστας Πασακυριάκος έχει μία πολύ καλή, σταθερή και ορθολογική παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο των 3Β.

 Αννα Μπουζιάνη

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 303 guests και κανένα μέλος