Ο Δήμος Κρωπίας αποτίει φόρο τιμής

O Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Ν. Κιούσης εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια του πρώτου Δημάρχου Κορωπίου της περιόδου της Μεταπολίτευσης, Ιωσήφ Πρόφη και δηλώνει : «Ο Ιωσήφ Πρόφης έφυγε με αξιοπρέπεια και σεμνότητα αφήνοντας μια ισχυρή εικόνα ενός Δημάρχου που αγωνίστηκε για τους δημότες του και τα συλλογικά συμφέροντα του Δήμου μας στο πλαίσιο των δυνατοτήτων εκείνης της εποχής, επι δύο τετραετίες, 1975-1982. Όλα αυτά τα χρόνια, μετά τα αξιώματα Δημάρχου και Αντιπολίτευσης που του εμπιστεύτηκαν οι πολίτες του Κορωπίου πορεύτηκε με ήθος, με ουδετερότητα. Σεβάστηκε τις επιλογές των συμπολιτών του.

Εκφράζω εκ μέρους του Δήμου Κρωπίας, τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους οικείους του. Ο Δήμος μας θα αποτίσει φόρο τιμής στον πρώτο Δήμαρχο της Μεταπολίτευσης, Ιωσήφ Πρόφη με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και καλούμε τους δημότες και υπαλλήλους του Δήμου Κρωπίας στη νεκρώσιμη ακολουθία την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής».

--------------------------

Η νεκρώσιμη ακολουθία του τ. Δημάρχου Ιωσήφ Λ. Πρόφη θα γίνει την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κορωπίου. Η ταφή θα γίνει στο 2ο Δημοτικό Κοιμητήριο Κορωπίου.

Αφήστε σχόλιο...

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 373 επισκέπτες και κανένα μέλος